G3258 sistem ekran kartı tavsiyesi

Exitiale Plaga

Megapat
Arkadaşlar bu sisteme GTA 5 gibi oyunları high de açabilecek bir ekran kartı arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu sisteme GTA 5 gibi oyunları high de açabilecek bir ekran kartı arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 109362
Bu sisteme GTX 750 ti gayet güzel olur. Fakat işlemci çift çekirdekli yani 1 sene sonra çöpe dönüşmeye başlayacak sana önerim i3 almandır ama ben böyle iyim dersen sen bilirsin. Alternatif olarak ekran kartı R7 265 de olabilir. Eğer bütçeni yükseltebilir sen R9 285 alabilirsin. Bunlarında hepsinde High akıcı oynarsın ama r9 285 le daha fazla performans alırsın.

Eki Görüntüle 109362

Dostum bende G3258 işlemci var daha üst model bir işlemci aldığım için boşa çıktı kutusu v.s herşeyi var vatan bilgisayardan 22.05.2015 tarihinde aldım stok fanı hiç kullanılmadı. Garantisi devam etmektedir. İlgilenirsen uygun fiyata satabilirim sana

GTX750Ti önerebilirim. Neden dersen 128 bit ekran kartları güç çekmezler. Hem cebine yansır hemde güzel bir performans alırsın. İşlemcinide güzel bir soğutma ile oc yapmanı tavsiye ederim. Fakat şöyle bir gerçek var 4 çekirdekli sistem gereksinimi sunan oyunlarda sıkıntı çekebilirsin. Buda bir gerçek.

O alternatifleri söyler misin ? .
MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fark 100 TL ama tatmin edici bir performansı vardır. MSI GTX 950 GAMING 2G GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı buda var ama biraz bütçeni aşıyor gibi geldi yinede söyleyeyim dedim. Başka bir R7 370 modeli ise 4 GB arada 80 lira fark var. MSI R7 370 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Bunu da bilmiş ol. Bu söylediklerim çok aştı dersen Sapphire R9 270 VAPOR-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı