G3258 sistem mavi ekran sorunu

zorbelz123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, size bir şey sormam lazım. 2015'in sonlarına doğru yeni bir sistem toplardım şöyle göstereyim;
Anakart:
MSI H81M-P33 Intel H81 1600MHz DDR3 LGA1150 mATX Anakart
İşlemci:
G3258-stock fan
Ram:8 GB HyperX Savage Ram Tek Kit
Ekran Kartı: R7 240 2gb 128 bit
Kasa: Aerocool GT-Black Edition
PSU: Kasayla Birlikte Gelen 500w Aerocool PSU

Arkadaşlar ilk başlarda sıkıntı etmiyordu PC, ama aradan 3-4 ay geçince sıkıntı arttı ilk olarak mavi ekran aldım ondan 2 hafta sonra yine mavi ekran. Ondan iki gün sonrada oyun yüklüyordum, PC'yi açık bıraktım ekran falan kapalı, birden bire ekran kartının fanı son devirde dönmeye başladı yataktan kalkıp PC'ye gittiğimde herhangi bir sorun yoktu ama ekran kartı fanları son devirdeydi. Ondan sonra Msi Afterburner'adlı programı açtım ve ekran kartı fan ayarlarını yaptım. Ama nafile sabah kalktığımda bilgisayar çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyordu.

Evet sorunum kısaca böyle, Yani hadi bu PC topladıktan 2 yıl sonra verse sıkıntı olmaz. Daha doğru düzgün kullanamadım açıkçası Youtube ile ilgileniyorum. işte hergün render yapıp videolar koyuyorum bunun konuyla bir alakası yok ama bu render işi bilgisayarı yoruyor veya bu sorunlara sebep olabilir. Windows 7 Kullanıyorum, Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekranı aldığınızda hangi hatayı aldığınızı okudunuz mu? RAM'lerde bir sorun var gibi görünüyor RAM'leri çıkartıp tekrar takın bakalım görüntü gelicek mi?
Şimdi ilk olarak ekranda sıkıntı yok. yani ekrana görüntü geliyor ama ciddi bir şekilde çözemediğim bir sıkıntı var. Ve hatta bu foruma şu anda bu bilgisayarda giriyorum.

Bir daha mavi ekran alırsanız aldığınız hatanın kodunu bize iletebilirseniz sevinirim ve en kısa sürede Windows 10'a geçmenizi öneririm.
İlk olarak ilginiz için sonsuz teşekkürler. Bide bir sorum olacak youtube ile uğraştığım için serilerim var ve bunların save dosyası ve oyunun kendi dosyasının gitmesini istemiyorum. Windows 10 ' a geçtiğimde. Dosyaların silinmemesi gibi bir avantajımız varmı ?

Merhaba arkadaşlar, size bir şey sormam lazım. 2015'in sonlarına doğru yeni bir sistem toplardım şöyle göstereyim;
Anakart:
MSI H81M-P33 Intel H81 1600MHz DDR3 LGA1150 mATX Anakart
İşlemci:
G3258-stock fan
Ram:8 GB HyperX Savage Ram Tek Kit
Ekran Kartı: R7 240 2gb 128 bit
Kasa: Aerocool GT-Black Edition
PSU: Kasayla Birlikte Gelen 500w Aerocool PSU

Arkadaşlar ilk başlarda sıkıntı etmiyordu PC, ama aradan 3-4 ay geçince sıkıntı arttı ilk olarak mavi ekran aldım ondan 2 hafta sonra yine mavi ekran. Ondan iki gün sonrada oyun yüklüyordum, PC'yi açık bıraktım ekran falan kapalı, birden bire ekran kartının fanı son devirde dönmeye başladı yataktan kalkıp PC'ye gittiğimde herhangi bir sorun yoktu ama ekran kartı fanları son devirdeydi. Ondan sonra Msi Afterburner'adlı programı açtım ve ekran kartı fan ayarlarını yaptım. Ama nafile sabah kalktığımda bilgisayar çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyordu.

Evet sorunum kısaca böyle, Yani hadi bu PC topladıktan 2 yıl sonra verse sıkıntı olmaz. Daha doğru düzgün kullanamadım açıkçası Youtube ile ilgileniyorum. işte hergün render yapıp videolar koyuyorum bunun konuyla bir alakası yok ama bu render işi bilgisayarı yoruyor veya bu sorunlara sebep olabilir. Windows 7 Kullanıyorum, Saygılar.
Bende de aynısı oluyordu kardeşim çözüm Windows 8. 1 geçmek sanırım düzeldi şimdi bende format attım sende Usb ' den attın sanırım bende öyle yapmıştım mavi ekran alıyordum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı