G3258 sistem performans sorunu

Daha fazla  
Başlık da belirttiğim gibi bir durum var ilk önce yeni ve eski sistemimin özelliklerine bakın :
Eski ;
CPU: AMD Athlon 64 x2 4000+ 2.01 GHz
RAM; 4GB DDR2 667MHz
Anakart; Msi K9N Neo
GPU; Sapphire HD6570 2GB
Yeni;
CPU; İntel Pentium G3258 3.2GHz (OverClock yok)
RAM; 2GB GSkill CL9 1333MHz DDR3
Anakart; Gigabyte H81M-SV2
GPU; Sapphire HD6570 2GB

Öncelikle belirteyim eski sistemim'de böyle olmamıştı eskisi daha hızlıydı resmen... işte sorunum ;
Eskiden; "Windows 7 profesyonel x64" kullanırdım şimdi "Windows 8.1 SL x64 UEFI" şimdi yavaş donuyor. Sürekli "explorer.exe" metro arayüze gelip yazı yazıyorum arama için askıda kalıyor yaklaşık 10sn bir klasörü açarken bile sık sık takılıyor açılırken"Hoş geldiniz" yazısından sonra siyah ekranda bir kaç saniye kalıyor sonra açılıyor yani "yeniden başlat" veya "kapat" dediğimde bile zaman geçiyor defalarca "Windows 7 Pro x64,Windows 7 HomePremium, Windows 8 x86" bu işletim sistemlerinde denedim gene aynı oyun performansı açısından yükselme var daha yüksek FPS değeri alıyorum ama genelde bu anlattığım sorunlar var. Nasıl çözebilirim ? Lütfen yardım edin. Sinir oluyorum ve disk kullanımıda sık sık tavana vuruyor. 7200RPM 80GB takılı şu an da yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı