G3258 Sistem Toplama

3k bütçeniz varsa yanlış sistem toplamışsınız hocam.

3034.png

Biliyorum zaten de dolar şuan 3.06 yani fiyatı artmış olmalı eğer 3 ay önce aldığın bir ss ise fiyat daha artmıştır oyüzden böyle birşey sordum

Şöyle bir bilgisayar düşündüm hdd az derseniz bana kesinlik ile yeter
Eki Görüntüle 104262

Ve şöyle bir bilgisayarı kaç lira ya satabilirim en fazla parayı nereden alabilirim yani sahibinden,gitti gidiyor gibi mi? yoksa herhangi bir bilgisayarcı mı?

-ATİ READON HD 4650
-INTEL CORE İ3 2100
-4 GB RAM
-P8H61-M PLUS2
-500 GB
Ciddimisiniz, yani Everest kasa konusunda 650 W yazıyor 270 TL size sunacağı güç dengesiz ve olsa olsa 500 W kadar. Onun yerine Xıgmatek Asgard 381 500 W alın daha iyidir.

Tristan23 adlı arkadaşın attığı sistem çok iyi ama dolar düşünce alıcam ama technopatın kendi topladığı 3000tllik daha iyi değil midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başkan benim ekran kartım yok HD 4600 ile oynuyorum GTA 5'i . İmzamda sistemim mevcut buda çektiğim video. Ultra takıntın yok ise her türlü oynarsın gta'yı. COD AW'de oynuyorum. Oyunda orijinal değil ( takılmalarda ilk bunu soranlar için ). Al 4460 otur oyna.

1280x720
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1366x768
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı