G3258 Sistemde GTX 750 Ti ve R9 270 Seçimi

oyuncu12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, G3258'li bir sistem toplıyacagım. Kendim topladıgım ürünler şunlar;

Kendi topladıgım sistem bu. Ekran kartı şimdilik yok. Ekran kartında kararsız kaldım.

İkisi de 2 GB ancak biri 128 bit, digeri ise 256 bit. Fiyat farkı da pek bulunmuyor. Acaba hangisi almalıyım?
Gtx750'ti saat hızı yüksek ancak bellek hızı düşük. AMD'nin ise saat hızı düşük, bellek hızı yüksek. Acaba hangisini almalıyım?

GTX750Tİ:www.vatanbilgisayar.com: Asus STRIX GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
R9 270 :www.vatanbilgisayar.com: Asus R9 270 Directcu 2 2Gb Gddr5 256Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
İlk başlarda stok sogutucuyu kullanacagım. Overclok yaptıgımda sogutucumu da degiştirecegim.

Adsız.jpg
1.jpg
2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncellikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Monitörüm' de 1440x900 çözünürlük mevcut. G3258 işlemciyi alıp overclok yapacagım 4.4 ghz e herhangi bir darbogaz sorunu olurmu? İlerde ekran kartın güçlü olup işlemcinin yetişememesi durumuda. Titan videosunu izledim ancak çözünürlük yükseldigi için daha fazla işlem görüyordu ekran kartı işlemci benimki sabit 1440x900 çözünürlükte olcak sıkıntı çıkarırmı? Bide 300 w aidata güç kaynagım var. Eski bilgisayarımdan kalma bu ekran kartlarına yetermi yoksa yeni bir psu mu alayım ?

Teşekkür ederim yorumun için en mantıklı şekilde r9 u alacagım. 1 sene sonra işlemciyi yükseltirim i5 e herhangi bir sıkıntı çıkarmaz degilmi? Anakart soketleri aynı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı