G3258 Sistemde Kilitlenme Sorunları

MantLe

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bilgisayarım durduk yere kilitlenip kalıyor. Reset atmak zorunda kalıyorum.
İşletim sistemim Windows 7 iken böyle bir sorun yoktu. Fakat bilgisayarımı Windows 8.1 Industry Pro yaptıktan sonra bu kilitlenme sorunlarıyla karşılaşıyorum. Oyun oynarken olsun internette gezinirken olsun kilitlenme sorunlarıyla karşılaşıyorum. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Olay görüntüleyicisi ile ilgili resim paylaştım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem bileşenleri şöyle;
  • Gigabyte H81M-DS2
  • Asus R7 260x
  • İntel Pentium G3258 3.20
  • Xigmatek Caliber 500w
  • WD Caviver blue 1 TB

Son düzenleme:
Ben alakası olduğunu zannetmiyorum. Windows'u yenileme ihtimaliniz varsa yenileyin (programlar silinecek kişisel dosyalarınız kalacak) ve sadece ekran kartı sürücülerini indirin. Sorun hala devam ederse bilgilendirin.
Daha önce bu söylediğinizi denemiştim. Fakat fayda etmedi. Galiba tek çare Windows 7'ye geri dönmek.

Arkadaşlar AMD sistem var 5500 serisi ekran kartı kullanıyorum fakat PC bostayken kitlenmeler yaşıyorum (oyunda yapmıyor).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…