G3258 Sisteme Anakart Tavsiyesi

mesutcan123

Hectopat
Daha fazla  
Intel g3258 işlemci ve 1866 CL9 2x4gb ram, R7 370 STRIX GAMING 2GB ekran kartı. Bu parçalara göre güzel bi (O.C) özellikli uygun anakart tavsiye edebilir misiniz? Güzel bir işlemci soğutucuyla en az 4.5 GHz, en fazla 5.0 GHz çıkarmayı hedefliyorum. 600W 80+ Güç kaynağı bu sistem için yeterli olur mu? Son olarak 5.0 GHz için CPU core voltage kaç yapmalıyım? CPU load line calibration ne olmalı? Şimdiden teşekkürler, yardımınızı bekliyorum...

G3258 İşlemciyle 5.0 ghz OC yapan olmadı günlük kullanım için. G3258 için Ram 1333-1600 Mhz yeter. 500w PSU yeter diye düşünüyorum. Anakart H81 Gamer olabilir bütçe belirtmemişsiniz.

O işlemci o ekran kartına az da olsa darboğaz yapmıyor mu ? Sonuçta GTA 5 de 750Ti ile darboğaz olmuştu. Bu arada 5.0GHz yapan hiç görmedim. Çok iyi bir işlemci soğutucusu gerekir ki bu da o işlemci için çok gereksiz olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı