G3258 Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

deftonic

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar;

Technopat'ın "Uygun Fiyatlı Bilgisayar Toplama Rehberine" denk geldim ve hiç aklımda yokken bilgisayar toplamaya karar verdim. bütçemi de rehberdeki bileşenlere göre ayarladım. Yalnız kafamı kurcalayan ASUS GeForce GTX 750Ti STRIX OC oldu. 128 mbit ve şu an 450 lira civarı. Asus R7 265 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit, Sapphire HD7850 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit ve Powercolor R9 270 TurboDuo OC GDDR5 2GB 256Bit de ayırdığım bütçeye uygun kartlar. Rehberdeki ile bunlar arasında 128 mbit ve 256 mbit farkı var. Açıkcası pek anlamıyorum özellik farklarından. Sizce hangisine yönelmeliyim? Performans olarak hangisinden daha çok randıman alabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle SAPPHIRE marka ekran kartlarına bulaşmayın. Beraberinde birçok sorun getirir. GTX 750Ti yeni maxwell mimarili daha düşük güç tüketimine sahip bir ekran kartıdır. Ancak R9 270 oyun performansı açısından GTX 750Ti'den daha iyidir. ( Daha fazla FPS alırsın. ) Ekran kartında bit farkına da takılma. Ekran kartlarında önemli olan üretim teknolojisidir.

Cevap için teşekkürler. Peki Powercolor da Sapphire gibi sorunlu bir marka mıdır? GTX 750 Tİ için 350 watt PSU yeterli deniliyordu sistemde, R9 270 için ne gereklidir?

Cevap için teşekkürler. Peki Powercolor da Sapphire gibi sorunlu bir marka mıdır? GTX 750 Tİ için 350 watt PSU yeterli deniliyordu sistemde, R9 270 için ne gereklidir?

R9 270 için 500 watt lık güç kaynağı öneriliyor. Siz riske girmeyin. 500 wattlık bir PSU öneririm.

Buyrun, 500 watt olarak pahalı biraz ama GOLD sertifikalı.

upload_2015-7-24_11-44-19.png

Ben sana MSI veya ASUS marka r9 270 almanı tavsiye ederim. POWERCOLOR'da güvenilir bir markadır ve SAPPHIRE gibi değildir. GTX 750Ti kullanacaklar için ben 400 W PSU öneririm. R9 270 bu karta göre daha fazla güç harcadığından 500 W ile işini sağlama bağlarsın. Sadece alacağın güç kaynağının sertifikalı ve sağlam olmasına dikkat et.

Dostum kesinlikle 750ti tercih etmelisin. Driverleri olsun bayağı şey sunuyor sana. Ama 4 5 fps farkı için r9270`de seçebilirsin. Sana kalmış tabii bana sorarsan 750ti.

128 mbit ve 256 mbit farkı pek yok o zaman, doğru mudur? Yani 4-5 fps fark mühim değil gibi geliyor açıkcası, ve psu'dan da kar edebilirim 750ti seçimiyle, eğer ki R9 270 ve 750ti arasında fazla bir performans farkı yoksa.

ya arkadaslar yeni konu acmak istemedim arkadasin dedigi gibi bende g3258 işlemci ile bir kasa dizmek istiyorum ama video daki bazi parcalar su an piyasada bulamadim bana g3258 işlemci anakart ram ve sogutma sistemi onerirmisiniz yardimlariniz icin simdiden tskler

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı