G3258 sisteme ne yapılmalı?

Anakart: ASUS H81 gamer 1600MHz
İşlemci: Intel Pentium G3258 soket 1150 3.2GHz 3MB önbellek 22nm 20 yılına özel çıkardıgı seri.
Stok fanı var. İşlemci overclock destekliyor otomatik BIOS yapılıyor kule tipi sogutucu almayı düşünüyorum.
RAM: HyperX Fury 4 GB 1600MHz 2 adet var 2 TN daha yapmak istiyorum anakart Max 16 GB destekliyor.
Ekran kartı yok CS:GO oynuyorum fiyat performans ekran kartı önerir misiniz?
500W Cooler Master güç kaynagı var kasanın içinde vardı
SanDisk 240 GB SSD ve Corsair MP510 240 M.2 SSD var. Anakarta uyumlu degil hangi aparatı almamı tavsiye edersiniz? Veya bu sistem adam olur mu yoksa sıfırdan mı yapayım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM: HyperX Fury 4 GB 1600MHz 2 adet var, 2 tane daha yapmak istiyorum. Anakart max. 16 GB destekliyor.
4 tane modül takmanızı önermiyorum, bellekler tek taraflıysa bile frekans 1066 MHz'e düşecek. Onun yerine elinizdekileri satıp 2 tane 8GB'lık modül takabilirsiniz.
 
4 tane modül takmanızı önermiyorum, bellekler tek taraflıysa bile frekans 1066 MHz'e düşecek. Onun yerine elinizdekileri satıp 2 tane 8GB'lık modül takabilirsiniz.
nie diger partlara takınca frekans düşüyor onu anlamadımda cogu sistem toplama rehberinde cogunlukla ramları fullüyorlar
Sadece CS:GO oynuyorsan ikinci el bir GTX 750 Ti, RX 460 alman yeterli, o oyun için sistem almana gerek yok bence.
gtx730 vardı önceden bu sistemde 130 fps alıyordum daha fazla fps almak istiyorum akıcı olmasını istiyorum gerekirse artık sıfırdan toplarım ama bu sisteminide hic etmek istemiyorm adam olabilecek biseyse adam olsun yeter
 
Son düzenleme:
Niye diğer portlara takınca frekans düşüyor, onu anlamadım. Çoğu sistem toplama rehberinde çoğunlukla RAM'leri fullüyorlar.
Anakartın sitesinde verilen bilgiye göre yonga seti sınırlaması nedeniyle böyle bir kısıtlama mevcut.
H81Gamer_RAM-Kisitlama.PNG


Bu tarz istisnai bilgileri bilmek biraz zor, ben de aynı anakartı kullandığım için biliyorum. Yoksa genel konuşurken bunları göz önünde bulundurmak biraz zor oluyor.
 
arkadaslar öneriniz için teşşekür ederim ben bu sistemi hic ellemicem yeni güncel bir sistem toplamaya karar verdim ben bu sistemi altarnatif olarak kullanmayı düşünüyorum bu sistemle ne yapsam daha iyi olur örnek televizyona baglayıp youtube vb sitelerde video film izlemeyi düşünüyorum fakat büyük oldugu için ugrasmaya deymez düşünüyorum ne yapailirim bu sistemle
 

Geri
Yukarı