G3258 tabanlı 2000 Liralık Sistem

Sistem

Dosya Ekleri

• sistem.PNG
    sistem.PNG
    28,1 KB · Görüntüleme: 459
Dostum çok sacma bir sistem varlık içinde yokluk ceken bir üye adayımız olcaksın anlaşılan bari ekran kartında vodoo tercih edebilirdin o düşük seviyede işlemci ile gtx 960 cok yüksek bir performansta calışır eminim overclok ederken dikkat zaten pek fazla o.c olcağını düşünmüyorum

Dostum çok sacma bir sistem varlık içinde yokluk ceken bir üye adayımız olcaksın anlaşılan bari ekran kartında vodoo tercih edebilirdin o düşük seviyede işlemci ile gtx 960 cok yüksek bir performansta calışır eminim overclok ederken dikkat zaten pek fazla o.c olcağını düşünmüyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İ5 4460 ya da üstü sistem toplanmalı. Yanına da ucuzundan bir anakart alınır. Ne soğutucu gerekir ne de ilerde GPU yükseltme yaparken işlemci darboğazı söz konusu olur. Tak çalıştır kullanılır, en güzeli ve kolayıdır.
2X4 RAM almamalı. Tek modül 8GB RAM alınır, ilerde gerekirse yanına 4 GB daha eklenir. Çift kanal tek kanal arasında zaten öyle aman aman bir fark da yok zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı