G3258 tabanlı sistem açılmama sorunu

Argent

Hectopat
Daha fazla  
Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 1 isimli videodan aynı gösterdiğiniz gibi en ince ayrıntısına kadar aynısını yaptım. Ekran kartının ışığı yanmasına rağmen power tuşu çalışmıyor. Bunun nedeni hakkında bilgi verebilir misiniz ? (Power güç bağlantılarını doğru yaptığıma eminim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş @MF Belki görürler diye ekledim.

Fotoğraflarda eksik ya da yanlış bir şey göremedim ben. Tek görünmeyen işlemci kaldı. Onu da doğru bir şekilde taktığına emin misin? Hoş oturmama gibi bir ihtimali falan da yok. Bir şeyleri görmüyor olabiliriz.

Son düzenleme:

Fotoğraflarda eksik ya da yanlış bir şey göremedim ben. Tek görünmeyen işlemci kaldı. Onu da doğru bir şekilde taktığına emin misin? Hoş oturmama gibi bir ihtimali falan da yok. Bir şeyleri görmüyor olabiliriz.

Evet, işlemci de doğru takıldı..Yardımın için çok teşekkür ederim.

Bence bu kadar kontrolden sonra hala çalışmıyorsa sorun parçada olmalı. :)

Sorunu deneme yanılma sistemi ile buldum..Cpu fan soketini çıkardığım zaman fanlar ve bilgisayar çalışmaya başladı.Şu anda tüm fanlar çalıştığı için her hangi bir müdahelede bulunmayacam. Böyle devam etsin..Tabi sorunlar bitmiyor..Şimdi de windows 8.1 i yükledikten sonra restart tan sonra F1 to run setup sayfası karşıma geliyor..Hayırlısı olsun artık..Ona da bir çözüm bulacağız elbet..Bu setup ta emeği geçen ve bana yardımcı olan herkese tekrar teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı