G3258 Tabanlı sisteme GPU ve PSU tavsiyesi ?

Böyle bir hesap yapmayın derim, 4.5 ghz her işlemcinin çıkabileceği bir hız değil tamamen şansınıza kalmış işlemci kalitesi olarak. Bu işlemci genel olarak gtx750ti, r9 265 ve 270 ile kullanılıyor diye düşünüyorum. Yani benim şuan en üst düzey oyunları test etme fırsatım olmadı fakat oyun teknolojisinin de artık 2 çekirdekten fazlasına yöneldiğini düşünürsek kısıtlayıcı etmen işlemci olacaktır.

Şimdi şöyle, çoklu çekirdek gerektirmeyen oyunlarda bu işlemci i5'e yaklaşabiliyor. Fakat teknoloji değişiyor yani şuan mesela gtx960 ya da 970 taksanız, şu an belki keyfini çıkabilirsiniz ama o ekran kartı sizi en geç 1 seneye daha iyi bir işlemci almaya zorlayacaktır. Sorunuza gelirsek, eğer işlemci yetersiz kalırsa, yani darboğaz olursa, gtx960 ya da daha alt seviye bir kart takmanız fark etmez diye düşünüyorum.

Peki , dört çekirdek isteyen oyunları oynayamıyacağız yapacak bir şey yok . :(

Belki 1 seneye kadar idare ederim ve daha sonra intel i serisine geçiş yaparım . İntel i seri H81-M Plus ' ta tam performans verir mi ?

Arkadaşlar neden böyle direk saçma cevaplar veriyorsunuz anlamıyorum !
@Silinen üye Kardeşim, sen bütçeni belirt, sana en uygun ekran kartı ve PSU' yu seçelim.
Sen o işlemciye OC yaparsan Gtx970 bile takarsın. Burada önemli olan bütçen. Bütçen nedir ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı