G3258 ve GT 730 Tabanlı Sistem Toplama

@HasanG.. Kardeşim benim şimdi G3258 ile GTX750Tİ bile darboğaz yapıyorken GTX 970 mi takıcaksın ? @Recep Baltaş Bile GTA 5'de darboğaz atmasın diye ayar kıstı. Ama aynısı İ3 4160'a olmuyor anladın mı ? Ayrıca 4 çekirdek devri başladı sen G3258 diyorsun.

Bunu bir izle. O kartla o ayarda 60+FPS alması gerekir. G3258 besleyemiyor bile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birde buna bak adam ayarın dibine vurmuş VRAM basmış ve 50FPS. Adam daha normal high arası 40FPS zor alıyor G3258 ile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Birinde 2.7GB VRAM diğerinde 3.4GB değerlerde belki daha yüksek.

i3 4160 GTA 5'te darboğaz yapıyor kardeşim. Ayrıca @Recep Baltaş ayar kısmadı ayar açtı. Ekran kartına yük bindirmek için.
i3 4160 ile G3258 arasında ki tek fark HT teknolojisi. Zaten GTA V'de çift çekirdek bloklu olmadığı için GTA 5'i adam gibi oynamk istiyorsan gidip adam gibi 4 çekirdekli işlemci alacaksın.

Onun dışında G3258 O.C ile 2014 ve öncesi oyunların hepsinde hemen hemen i5 4690K'nın verdiği FPS değerlerini veriyor.
Onun için gidipte G3258 yerine i3 4160 önermekte ki mantık nedir ?
İkiside çift çekirdekli işlemci sonuçta.

Evet kardeşim sen haklısın biz 2 video izleyip geliyoruz en azından bilgi ediniyoruz sen onuda akıl edemeyip burda saçma saçma yorumlar yapıyosun ve uzatmaya devam ediyosun.Türkiye'de teknoloji bizim yüzümüzden gelişmiyosada sizin gibiler yüzünden de TÜRKİYE gelişmiyor.Neyse uzatmıycam çocukluğa gerek yok.

Tamam kardeşim sen G3258 al Titan X'e tak her oyunu 2K ultrada 60FPS oyna. İzlediğiniz 1-2 video ile G3258'i 4790K yaptınız bu forumda. Sizin gibi 2 video izleyip gelip yorum yapan kişiler yüzünden Türkiye'de teknoloji ilerlemiyor.
Tamam kardeşim sen G3258 al Titan X'e tak her oyunu 2K ultrada 60FPS oyna. İzlediğiniz 1-2 video ile G3258'i 4790K yaptınız bu forumda. Sizin gibi 2 video izleyip gelip yorum yapan kişiler yüzünden Türkiye'de teknoloji ilerlemiyor.

Zaten G3258 aldım Titan X olsa oynardım 2K'da 60FPS ama malesef 1080P 60FPS ile yetiniyorum. İzlediğimiz o 1-2 videoyu mahalledeki bakkalın çırağı değil @Recep Baltaş çekmiş bu arada.

Şimdiye kadar herkes i3 4160 GTX 980 ile darboğaz yapmaz diyordu bi tane sağlam oyun geldi adı GTA V i3 4160 ile 750 Ti takınca bile ayar kıstın mı darboğaz yapıyor. @Emre Uncu Önceki sayfada çok bilmişin biride video atmış 2 tane. i3 4160'ta bütün ayarları açılıyor falan diye G3258'te de açtın mı o ayarları darboğaz olmuyor zaten. Burda asıl mesele işlemciye binen yükten fazla ekran kartına yük bindirmek.

i3 4160 ve G3258 2 sene sonra ikisi de çöp işlemci.

@enes2116 @HasanG.. Anlamamakta ısrarlısınız beyler. 4.7GHZ G3258 şu videoyu baştan sona izle farkı gör. G3258 o kadar darboğaz atıyor ki aynı ayarlada oyunu geç bitiriyor. Bide diyorsun ki ayar açtı. @Recep Baltaş videoda kendi dedi. G3258 ile GTX750Tİ bu oyunda darboğaz yapıyor. "Ayarları düzgün takılmayacak şekilde kısabiliriz." dedi. Takılma dediği şey darboğaz oluyor kardeşim.

Bu videoyu aç 8.16 dakikayı bir izle bak ne diyor orda. ;) Ayarları açtı evet ama o ayarları 30FPS sabit yapmak ve yüksek olması için açtı. Bu ayarları izlediysen duymuşsundur "Daha öncede test ettik." diyor yani önceden denemişler her ayarı ve bunu uygun bulmuşlar. Bu ayarları açıncada darboğazı ortadan kaldırmışlar. Bir 60FPS'de darboğaz atması var birde 30FPS'de. :) @Ali Güngör

Bana hala gelip 4.7GHZ G3258 daha iyi demeni beklemiyorum artık.

@enes2116 Kardeş senin dediğin o 2 video varya beyine bağlı. Biraz çalıştırsaydın onu anlardın bak. Orda G3258 varya o adam o ayarları o şekilde 40FPS üstü alamazken İ3 4160 nasıl daha fazla ayarla 50FPS alıyor ? Burdan bile yanlışın çıkıyor arkadaş.

Son düzenleme:
@enes2116 @HasanG.. Anlamamakta ısrarlısınız beyler. 4.7GHZ G3258 şu videoyu baştan sona izle farkı gör. G3258 o kadar darboğaz atıyor ki aynı ayarlada oyunu geç bitiriyor. Bide diyorsun ki ayar açtı. @Recep Baltaş videoda kendi dedi. G3258 ile GTX750Tİ bu oyunda darboğaz yapıyor. "Ayarları düzgün takılmayacak şekilde kısabiliriz." dedi. Takılma dediği şey darboğaz oluyor kardeşim.

Bu videoyu aç 8.18 dakikayı bir izle bak ne diyor orda. ;) Ayarları açtı evet ama o ayarları 30FPS sabit yapmak ve yüksek olması için açtı. Bu ayarları izlediysen duymuşsundur "Daha öncede test ettik." diyor yani önceden denemişler her ayarı ve bunu uygun bulmuşlar. Bu ayarları açıncada darboğazı ortadan kaldırmışlar. Bir 60FPS'de darboğaz atması var birde 30FPS'de. :) @Ali Güngör

Bana hala gelip 4.7GHZ G3258 daha iyi demeni beklemiyorum artık.

@enes2116 Kardeş senin dediğin o 2 video varya beyine bağlı. Biraz çalıştırsaydın onu anlardın bak. Orda G3258 varya o adam o ayarları o şekilde 40FPS üstü alamazken İ3 4160 nasıl daha fazla ayarla 50FPS alıyor ? Burdan bile yanlışın çıkıyor arkadaş.

Nihayet doğru düşünen bir geldi ya. İzlemişler bir G3258 videosu. Tuttutmuşlar O.C canavarı, 4690K'ya yetişiyor falan filan.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı