G3258 ve GTX 750 Ti Sistem Yükseltme

oglcn1

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar. Zaten sistemimi yükseltmeyi düşünüyordum anakartımın bozulması ve gireceğim sınavdan sonra bilgisayar sözü almam da tesadüf oldu.
Sistemim
  • -Asus H81m-plus (bozuldu[emoji17])
  • -GTX 750 Ti
  • -Pentium G3258
  • -Xigmatek 500 W Güç kaynaklı kasa
  • -Cooler Master işlemci fanı

Şimdi benim öncelikli amacım anakartı ve belki işlemciyi değiştirmek fakat diğer önerilerinize de açığım.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci alacaksan en azından İ5 4460-4590 modellerinden almanı öneririm. Elinde DDR3 RAM olduğu için Skylake önermiyorum. G3258 modelinden İ3 modellerine geçmeni doğru bulmuyorum, her ne kadar İ3 modelleri daha güçlü ve Hyper Threading teknolojisi kullanıyor olmasına rağmende önermiyorum. G3258 modelinden geçeceksen İ3 almana gerek yok bence. Ekran kartı da işini ve beklentilerini karşılıyorsa değiştirmene gerek yok. Bütçen tam olarak ne kadar? Ekran kartını değiştirmek sana kalmış artık.

Öncelikle herkese merhabalar. Zaten sistemimi yükseltmeyi düşünüyordum anakartımın bozulması ve gireceğim sınavdan sonra bilgisayar sözü almam da tesadüf oldu.
Sistemim
  • -Asus H81m-plus (bozuldu[emoji17])
  • -GTX 750 Ti
  • -Pentium G3258
  • -Xigmatek 500 W Güç kaynaklı kasa
  • -Cooler Master işlemci fanı

Şimdi benim öncelikli amacım anakartı ve belki işlemciyi değiştirmek fakat diğer önerilerinize de açığım.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Bende TEOG mağrduyum. Ayrıca bir bütçe belirlemeniz gerekiyor.

Öncelikle hepinize teşekkürler. Evet teog'a gireceğim herkese başarılar. Şimdi ben asıl sistem yüksetmesini nisanda (2. Teog) yapacağım için şuanda asıl amacım sistemi çalışır hale getirmek ve belki bazı parçaları değiştirmek. Bütçem 500-600 tl (ufak bir oynama yapabilirim).
Garanti ile ilgili başvurdum, bir geri dönüş bile gelmedi.
Bu arada teog ile ilgili okul hedefim yok henüz.
Şimdiden teşekkürler[emoji1]

Bende de aynı sistem var ve en kısa sürede i5 4460 alacağım. Çünkü artık oyunlarda 4 çekirdek zorunlu oldu. Bence performans yeterliyse sadece işlemcini değiştirmen yeterli. Sınavda başarılar kardeşim. :)

Hayır. Galiba yanlış anlaşıldı şuanda anakart arızalı, bilgisayar çalışmıyor. Anakart için tavsiye istemiştim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı