Satılık G3258 ve GTX 750Ti Tabanlı Sistem

Ne gibi alıcı bulamazdınız gördüğünüz gibi alıcı çok mesajlara bakarsanız. :)

Monitörün modelini yazabilirmisiniz?
Ayrıca parça satışı yapabiliyorsan kasa,anakart,ekran kartı ve monitör düşündüğüm gibiyse alıcıyım.

Monitörün modelini yazabilirmisiniz?
Ayrıca parça satışı yapabiliyorsan kasa,anakart,ekran kartı ve monitör düşündüğüm gibiyse alıcıyım.
Dostum kusura bakma dsmart yüzünden birkaç gündür internete giremiyordum. Monitörün modelini bulamadım ama istersen whatsapp'tan konuşabiliriz. 0542 417 2627

Hocam bu sistem zaten bir kaç ay önce istediğiniz fiyat kadardı faturaya bakarsınız eminim 1700 lirayı geçmez. Bu fiyata alıcı bulmanız çok zor ben imzamdaki sistemi hdd hariç hepsi sıfır 1100 liraya topladım.

Resmen soygun zaten sistem 2 bin TL'miş ulan ben monitörlü bu sistemi 1500'e çok rahat düzerim.Bizim insanımız böyle 2.eli neredeyse sıfır fiyatına satıyorlar.Sen biraz zor satarsın 1650 tlye bu sistemi

Resmen soygun zaten sistem 2 bin TL'miş ulan ben monitörlü bu sistemi 1500'e çok rahat düzerim.Bizim insanımız böyle 2.eli neredeyse sıfır fiyatına satıyorlar.Sen biraz zor satarsın 1650 tlye bu sistemi
1.5'e aynı sistemi dizer misin lütfen çok merak ettim napıcaksın. Ayrıca satmak içim acelem yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı