G3258 ve GTX 960 sistem oyunda donuyor

Denizci17

Decapat
Katılım
28 Mayıs 2019
Mesajlar
1
Benim bilgisayarımın özellikleri;
  • Monitör : Asus 24 VG248QE
  • İşlemci : Intel Pentium G3258 SOKET 1150 3.2GHz 3MB Önbellek 22nm İntel İşlemci
  • Corsaır 8GB DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram
  • MSI GTX 960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128 Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
Benim sorunum şu CALL OF DUTY WW II, WOLFENSTEIN II, A PLAGUE TALE oyunlarında donma yapıyor. Oyun başlıyor başlangıç videosundan sonra donuyor ve hiçbir şekilde ne ileri ne geri hiçbir işlem yapamıyorum. Tekrar PC'yi kapat aç yapıyorum aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım.

Mesela format attım, her şeyi güncelledim, oyunları en düşük ayarlarda denedim fakat yine olmadı. Sadece bu oyunlarda başka oyunlarda var. Mesela Metro Exodus, Far Cry 5, World War Z, Assassin's Creed Origins. Bunlarda donma yapmıyor geçmiş zamanda bilgisayarcıya format attırmıştım
o bana işlemcini değiştirelim demişti. CALL OF DUTY BLACK OPS 3'de aynısını yaptı bir türlü ayarlayamamıştı sizden ricam bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim.

İşlemciyi mi değiştireyim yoksa farklı bir sorun mu var? Eğer sorun işlemcideyse nasıl bir işlemci tavsiye edersiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı