G3258 ve GTX750ti Tabanlı Sistem Toplama

Benim gözüm yeni oyunlarda değil kardeşim biliyorum artık çift çekirdek kullanılmayacak oyunlarda ben minecraft battlefield falan oynayacağım

Karşılaştırma videosu var mı bildiğin iyi bakalım ordan
Evet var.Ben baya karşılaştırma videolarını izledim ve aralarında 2-5 fps fark için Gtx 750 ti'den başka kartı tercih etmezdim.

Anakart olarak bu kartı tercih edebilirsiniz değşim ile birşey kaybetmezsiniz. MSI H81M-P32L Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 VGA Anakart - Vatan Bilgisayar
Ekran kartında ise R7 265'e yönelmeniz fiyat düşürmede yardımcı olabilir. R7 265 TurboDuo GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Kasa olarak arada şuan 3 lira fark olsa da bu seçimi yapmanız bence daha doğru olacaktır.Xigmatek Asgard Pro Pure Black Edition 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Anakart olarak bu kartı tercih edebilirsiniz değşim ile birşey kaybetmezsiniz. MSI H81M-P32L Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 VGA Anakart - Vatan Bilgisayar
Ekran kartında ise R7 265'e yönelmeniz fiyat düşürmede yardımcı olabilir. R7 265 TurboDuo GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Kasa olarak arada şuan 3 lira fark olsa da bu seçimi yapmanız bence daha doğru olacaktır.Xigmatek Asgard Pro Pure Black Edition 600W Midt ATX Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Anakart a uyacağım dediğine ama ekran kartı değiştirmeyeceğim sebebi sessizliği acık olayım kasa o fiyata 600W varsa niye tercih etmiyem

Evet var.Ben baya karşılaştırma videolarını izledim ve aralarında 2-5 FPS fark için GTX 750 ti'den başka kartı tercih etmezdim.
Bende etmiceğim sessizliğide hoş

Düşük bütçeli sistemlerde performans memuniyeti öncelikli oluyor genelde ama illaki sesizlik dersen kaybedeceğin performans farkını tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Monitör nasıl peki yorumlarınızı alayım

Düşük bütçeli sistemlerde performans memuniyeti öncelikli oluyor genelde ama illaki sesizlik dersen kaybedeceğin performans farkını tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Benim gözüm yükseklerde değil kardeşim yoksa bende bakarım monitör hakkında yorumlarınızıda alayım konu kilit

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı