G3258 ve GTX750Ti Tabanlı Sistemde Fifa 15 Kasma Sorunu

İşlemcim OC yapılmış halde 4.3 GHZ de çalışıyor. Fifanın güncelleme yaptığı yok malesef. Oyun orjinal. Dediğim gibi diğer oynadığım ikki oyun korsandı ve ultrada 1920x1080 de oynuyordum. Fifa da bu sorunun çıkması mantıksız geldi....

Evet orjinal ve benimde işlemcim overclock 4.5 GHZ'de. Orjinal BF4ü ultrada 40 FPS'de oynuyorum ancak FFIA'da takılıyor. Ama oyun kaldırmadığı için değil donma gittiğinde son ayarlarda akıcı sekilde oynanıyor fakat sürekli ve uzun takılmalar oluyor. Maça baslarken hakemin düdük sesi 20 kere tekrarlanıyor. Spikerlerin konusmalarıda oyle tekrarlanıyor ve takılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen benim de öyle :) Ufak bir fix ile düzelecek ama yapan eden yok. Fifa'nın güncelleme çıkaracağı da yok... Benim ekran kartından dolayı FPS'ler de çok yüksek değerlerde diğer oyunlarda ama işte orjinal fifamızı oynayamıyoruz..

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sisteminiz nedir arkadaşlar ? 8.1 Update 3 64 Bit kullandığınızdan emin olun. İnternette baktım, özellikle FAF 15'te böyle bir sorun var. Oyuna güncelleme gelince düzelme ihtimali var. Bir de tavsiyem V-Sync açıp deneyin.

İşletim sistemi dediğin gibi. V-Sync biraz iyileştiriyor fakat herhangi bir güncelleme çıkmazsa işimiz yaş.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı