G3258 ve GTX960 Sistem

Lodriga

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, şöyle bir sistem toplayacağım,

vDRFSOs.png

Az çok soracağım soruyu tahmin etmişsinizdir. G3258 ve GTX960 nasıl olur? H81M-P33 ve bu soğutucu ile overclock bana istediğimi verirmi, yani 4.5 GHz civarlarını? Bu kombinasyonu yapmalı mıyım, zararı ne olur, artısı ne olur. Kafamda bir sürü soru var. Ben de her kafadan farklı ses çıkacağını bildiğimden dolayı @Recep Baltaş'tan yardım istiyorum.
Bunun dışında bütçe monitör dahil 2200 lirayı aşmayacak şekilde tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.

Hiç okumuyorsunuz. Biliyordum zaten direkt olarak alma o işlemciyi diyeceğinizi. Nereden kısayım peki? 2200 tl bütçem var lütfen bunu baz alarak tavsiyelerde bulununuz.

GTX 960, Pentium G3258 işlemcisinin boyunu aşar yani işlemci, GPU'nun tamamının kullanımına izin vermez. Daha güçlü bir işlemci veya 750Ti tarzı bir ekran kartı seçerseniz daha iyi olur.

RAM'i 4 GB yap, ilerde yükseltirsin. Soğutucuyu alma şimdilik onun yerine i3 4160 al bence ilerde elinize para geçince ikisinide alırsınız.

R9 285 de tercih ederseniz daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bellekten kısmayı pek düşünmüyorum doğrusu. Peki kasadan kıssam? 500w Frisby kasalar çok ucuz. Ama endişeliyim, pek güvenemiyorum frisby kasalara.

Burda işlemciyi i3 4160 almak için ekran kartı dışında kısabileceğim herhangi bir yer yok mu?

upload_2015-7-6_21-53-8.png

Fiyat-Performans grafiği. Şu işlemci benim gibi zor durumda birine resmen al beni diyor, ama herkes alma o işlemciyi diyor. Birisi bana açıklayabilir mi bunu? Fifa 14 ve Farcry 4 oynamıyorum zaten.

G3258 o kadar kötü bir işlemci değil bunu hala anlamayanlar var. Tabii ki o ekran kartını tam performansta çalıştırabilecek bir işlemci de değil fakat o/c'lu G3258 i i3 4160'a tercih ederim, belli bir süreliğine de olsa.. Sonuçta i3 4160 ta tam performans sağlayamacak o karta. Ben derim ki bu sistemi toplayın, işlemcinize o/c'unuzu yapın, i5 bir işlemci için para biriktirmeye başlayın. O monitörü de değiştirin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı