G3258 ve GTX970 Tabanlı Sistem

İzledim ama sonuç olarak sorun yarattı mı yarattı. Birde render yaparken i5 ile aradaki fark net olur. Bu oyun sadece bir örneği. İllaki düzeltilir ama o kadar göze batmayan program veya oyunlarda bu sorun oldu mu çözümü'de olmama olasılığı çok yüksek.

Recep abi bunları bilmiyordu dimi? G3258 Haswell mimariye sahiptir ve overclock ile i5 seviyesine gelen bir işlemcidir.
O zaman adamlar salak dimi boşa veriyorlar i5 işlemciye o kadar parayı. Sağlam bir kanıt olmadığı sürece buna inanma derim.

Haklısınız İntel o i5'den daha iyi olsa i5'ide 200TL ye satardı 500-600 yaptığına göre bir şeyler var.

Yanlış bilgilendirme
Sistem tavsiyene baktım hocam g3258 hiç düşünme bile ben kullandım çünkü o işlemciyi değiştirdim sonra Core i5 4590 aldım onu kullanıyorum. Ekran kartını çok güzel seçmişsin dediğim işlemci yeticek sana hee g3258 overclockta yaptım ama darboğaz yaptırıyor.
Ekran kartında söyleyeyim başka işlerde yapacaksan sana yetmez, bende ekran kartı r9 290 var darboğaz yaptığını hissettim g3258'in.
Bir de anakartınıda iyi seç asuslara bak derim, msi'ların bioslari çabuk çöker.

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi gaming 5 anakart aldım hocam 4 gün sadece kullanabildim. Birden bios uçtu başıma gelmese bir şey demezdim zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklasik ne kadar butcen var? G3258 O.C ediliyor diye bu kadar yuklenmeye gerek yok.

MSI ne zaman Dual BIOS kullanimina gececek, o zaman cag atlayacak. Gigabyte bu konuda rakipsiz tek firma. 4 farkli BIOS arayuzu, TR dil destegi ve Dual BIOS'u ile bir numara hale geldi.

Online oyun oynamayacak iseniz darboğaz fazla olmazda. Online oyunlarda darboğaz yapacaktır.

Yaklaşık ne kadar bütçen var? G3258 o.c. ediliyor diye bu kadar yüklenmeye gerek yok.

Size katılıyorum o.c. ediliyor diye bu kadar yüklenmemeli o işlemciye. Bu durum Ferrari'ye kar lastiği takmak gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…