G3258 ve GTX970 Tabanlı Sistem

Monitör'üm var fakat çok küçük oyun için yetersiz. Fare ve klavyede var fakat çok eskiler. Mecburiyetten alıyorum yani SSD almayabilirim öyle diyorsanız fakat 200TL işlemciyi arttırsam maksimum i3 yaparım 400TL ye diye düşünüyorum.
Ve bu işlemcide OverClock ile i3 den daha iyi yukarıdada yazdıgım gibi ama daha iyi. Ama genede önerilerinizi bekliyorum. 3200 TL bütçe var klavye ve fare hariç. Onları daha sonradan kendim eklerim.

Fare ve SSD yi kaldırıp az bir miktar daha zorlayı i5 4690 yapayım mı ?
SSD'yi boşverip en az i5 4460 alın. OC istiyorsanız da i5 4670K alın.

4670K stokta yok fakat gelince olabilir sistemi topladım. Önerilerinizi dikkate alarak SSD ileride de takviye yapılabilir. Dediğiniz gibi kesip 4690 almayı planlıyorum 1-2 dakika içinde yeni halini atacağım.

Bir sorum daha var sizce 21,5'' küçük mü ? Monitörü 23'' den 21,5'' e çekmeli miyim ?

İşde sistemin son hali dediğiniz çoğu şeyi yaptım. Temmuz başına doğruda SSD takviyesi yapacağım başka bir öneriniz var mı ?
3150 TL gibi bir fiyata geldi.

rmmlQ1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı