Serdark.
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar, forumda yeniyim. Yeni bir sistem topladım, parçalar şunlar;
Thermaltake core v1 Mini itx kasa
Msı H81i 1150p Mini ıtx
İntel Pentium G3258
Sapphire R7 265 2 gb 256 bit
120 gb Kingston v300 ssd(PİŞMANIM)
4 Gb 1333 Hi-Level (Ram eski kullandıgım)
500 watt Ocz xcrestream güç kaynağı olması lazım. Tam hatırlamıyorum.
Bilgisayar da rahatlıkla oynamak istediğim son güncel oyunlar olacak. Bunun için bazı oyunlarda işlemcinin yetersiz kalmasıyla overclock yapmam gerekiyor ve ben overclock işinde yeniyim. Donanım olsun, sistem olsun yeterli bilgiye sahibim ama overclock yabancısı oldugum bir konu. Neyse resimlerde herhangi bir eksiklik yanlışlık var mı onu öğrenmek istiyorum. Bu model anakartı kullanan pek fazla kişi yoktur tahminimce ama MSI H81 p33 modelinden farkı yok. Bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler..
Thermaltake core v1 Mini itx kasa
Msı H81i 1150p Mini ıtx
İntel Pentium G3258
Sapphire R7 265 2 gb 256 bit
120 gb Kingston v300 ssd(PİŞMANIM)
4 Gb 1333 Hi-Level (Ram eski kullandıgım)
500 watt Ocz xcrestream güç kaynağı olması lazım. Tam hatırlamıyorum.
Bilgisayar da rahatlıkla oynamak istediğim son güncel oyunlar olacak. Bunun için bazı oyunlarda işlemcinin yetersiz kalmasıyla overclock yapmam gerekiyor ve ben overclock işinde yeniyim. Donanım olsun, sistem olsun yeterli bilgiye sahibim ama overclock yabancısı oldugum bir konu. Neyse resimlerde herhangi bir eksiklik yanlışlık var mı onu öğrenmek istiyorum. Bu model anakartı kullanan pek fazla kişi yoktur tahminimce ama MSI H81 p33 modelinden farkı yok. Bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler..
Son düzenleyen: Moderatör: