G3258 ve MSI H81M-P33 sisteme ne yapmalıyım?

Anakart: MSI H81M-P33.
İşlemci: G3258 3.20 GHz Turbo 4.00GHz.
RAM: G-skill 4 GB 1333 GHz.
Ekran kartı: ASUS AMD R7 250 2 GB.
Sizce bu sisteme RAM alınır mı yoksa yavaştan yenilemeye başlasam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanacağınıza bağlı. Yüksek seviye oyunlar oynamak için uygun olmaz. Orta seviye oyunlar için soruyorsanız 4gb daha Ram ekleyerek oynayabilirsiniz.

Sistemi satmayı düşünüp yeni bir sistem alman mantıklı olabilir. Eğer upgrade yaparım dersen bütçen varsa i7 4. nesil bir işlemci bakardım yoksa i5 4460 bakardım. 4 GB RAM eklemesi yapabilirsin. RX serisi F/P kartlardan seçim yapabilirsin ÖRN: RX570. Tabi hangisi senin için daha mantıklı bütçe ve tercihine kalmıştır.

Hangi oyunları oynadığınızı bilmiyorum ancak sisteminiz çok güncel değil. İleriye dönük istiyorsanız yenilemelisiniz. Onun dışında 4 GB daha RAM eklemek RAM ağırlıklı yüklenen oyunlarda bir miktar performans artışı yapabilir.

CS:GO oynuyorum.
Sistemi satmayı düşünüp yeni bir sistem alman mantıklı olabilir. Eğer upgrade yaparım dersen bütçen varsa i7 4. nesil bir işlemci bakardım yoksa i5 4460 bakardım. 4 GB RAM eklemesi yapabilirsin. RX serisi F/P kartlardan seçim yapabilirsin örn: RX570. tabi hangisi senin için daha mantıklı bütçe ve tercihine kalmıştır.

Sizce kaç TL'ye satabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı