G3258 ve R9 280 Tabanlı Sistem Toplama

Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle bilgisayar dizdim, sistemler uyumlu mu? Güzel bir sistem mi sizce?

Bilgisayar.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sistemin tamamen uyumlu ve güzel. Tek sorunu SSD.
Daha kaliteli bir SSD seçmende fayda var. HDD'yi 1TB ye indirip Samsung 840 Evo modelini seçmenizde fayda var.

Düşük bütçeye göre daha iyi bir SSD almak sıkıntı yaratır çünkü, Samsung'un 250 GB olan modeli ile seçtiğinin arasında oldukça fiyat farkı var. Benim tavsiyem ise bütçeni biraz daha artırıp ekran kartını R9 285 alıp RAM'i tek modül 8 GB yapman, ya da bütçeni artıramıyorsan SSD'yi "şimdilik" iptal edip bu 2 parçayı yükseltmen.

Düşük bütçeye göre daha iyi bir SSD almak sıkıntı yaratır çünkü, Samsung'un 250 GB olan modeli ile seçtiğinin arasında fark var. Benim tavsiyem ise bütçeni biraz daha artırıp ekran kartını R9 285 alıp RAM'i tek modül 8 GB yapman, ya da bütçeni artıramıyorsan SSD'yi "şimdilik" iptal edip bu 2 parçayı yükseltmen.
Haklısın, dediğini yapması benim dediğime göre çok daha mantıklı.

Samsung 840 ve 850 Evo, Kingston V300'e göre çok daha iyiler. Aslında V300 tavsiye ettiğimiz bir SSD değildir fakat, 240 GB olanının özel indirim ile bu fiyata düşmesinden dolayı, 120 GB boyut yetmeyecek olanlara önerebiliyoruz.

Burada 3 yol izleyebilirsin. İstersen bütçeni artırıp RAM'i 8 GB, ekran kartını R9 285 ve SSD'yi Samsung 840 Evo alabilirsin. İstersen bütçeni sadece 8 GB RAM ve R9 285 alacak kadar artırıp, 240 GB V300'ü kullanabilirsin ya da bütçeni artıramıyorsan SSD'yi bir süre için iptal edip, RAM'i ve ekran kartını yükseltebilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı