G3258 Yeter Mi?

OnurOzdag

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar. Yaklaşık 1-2 ay sonra G3258 almak istiyorum. Ama kafama takılan bir kaç soru var:
1-Fraps ile video çekerken işlemciden dolayı kasma yaratır mı?
2-Gta 5 veya 2-3 yıl içinde çıkacak olan oyunların minimum sistem gereksinimlerini karşılar mı?
3-Overclocklu bir şekilde en az kaç wattlık PSU gerekir?
4-1366*768 çözünürlükte Fraps çekimleri ile beraber iyi bir performans sağlar mı?

2. Bir çok oyunun yükünü high ve ultra arası karşılayacaktır diye düşünüyorum.
1. Fraps kullanmanızı tavsiye etmem. Ekran kartınız eğer güncelse kendi kayıt programı vardır. SahowPlay ve Rapt gibi.
3. O.C sadece power ile bitmez. Eğer İ5'e yaklaşacağım ben bu O.C ile dersen çok yüksek O.C performansı olan bir anakart ve çok kaliteli bir soğutucuya ihtiyacın var. Yok ben basit bir O.C atacağım dersen çok pahalı bir anakart almana gerek yok. En basitinden H81 Plus bile ihtiyacını karşılayacaktır.
4. Fraps, ekran kartını çok yorar ve hiç tavsiye etmem. Ekran kartınız çok eski ise kendine özgü kayıt programı yoktur. Bandicam biraz daha az kasar ve ücretsizdir. Bandicam öneririm.

Ekran kartını da değiştirmeyi düşünüyorum. Büyük ihtimal Gtx750 alacağım. İkisi de Amazon'dan olacak eğer para biriktirebilirsem.

O da doğru ama garanti gereksiz geliyor açıkcası. Genelde bir şey olduğunda kullanıcı hatası deyip tamir etmiyorlar zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı