G4 Dokunmatik Sorunu Var Mı ?

Lg g4'ün her yönüyle Zenfone 2'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama tavsiyem öncelikle distribütör garantili olanı tercih etmeniz. Evet fiyat farkı var ama vermeye değer bence. 2 ay kadar önce bir arkadaşımdan 1300tl'ye 3 aylık g4 almıştım, ekranının sağ ve sol üst köşelerinde belli belirsiz ghosting sorunu olduğunu fark ettim. Benden başkada fark eden olmadı. İnternette aratırsanız nasıl birşey olduğunu görürsünüz. Sırf bu yüzden servise gönderdim telefonu 10 gün içinde kapalı kutu sıfır telefon gönderdiler. Şuan hiç bir problemim yok. İthalatçı garantili olsa sorun yok deyip geri yollarlardı yada en fazla ekran değişim yaparlardı.

Lg g4'ün her yönüyle Zenfone 2'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama tavsiyem öncelikle distribütör garantili olanı tercih etmeniz. Evet fiyat farkı var ama vermeye değer bence. 2 ay kadar önce bir arkadaşımdan 1300tl'ye 3 aylık g4 almıştım, ekranının sağ ve sol üst köşelerinde belli belirsiz ghosting sorunu olduğunu fark ettim. Benden başkada fark eden olmadı. İnternette aratırsanız nasıl birşey olduğunu görürsünüz. Sırf bu yüzden servise gönderdim telefonu 10 gün içinde kapalı kutu sıfır telefon gönderdiler. Şuan hiç bir problemim yok. İthalatçı garantili olsa sorun yok deyip geri yollarlardı yada en fazla ekran değişim yaparlardı.
Peki dokunmatik sorunu var mı ?

Hayır hiçbir sorun yok. Öncekinde de yoktu dokunmatik sorunu. Böyle bir sorun olduğunu bende duymuştum gelince özellikle test ettim bir sorun çıkmadı. Zaten bana gelen 601k serisi yani 2016 ocak üretimi. Belki eski serilerde böyle bir sorun olmuştur. Sonraki serilerde düzeltilmiş olabilir.

Hayır hiçbir sorun yok. Öncekinde de yoktu dokunmatik sorunu. Böyle bir sorun olduğunu bende duymuştum gelince özellikle test ettim bir sorun çıkmadı. Zaten bana gelen 601k serisi yani 2016 ocak üretimi. Belki eski serilerde böyle bir sorun olmuştur. Sonraki serilerde düzeltilmiş olabilir.
Şarjı nasıl gidiyor sizce yeni çıkacak telefonları beklemeli miyim yoksa hemen G4 mü almalıyım ?

Çok oyun falan oynamadığım için bana yetiyor. Bir günü rahat çıkarıyor normal kullanımla. Pek kullanmaz sadece konuşma falan yaparsanız akşama yüzde 50'si falan hâlâ duruyor. Geceleri falan boşta dururken en fazla yüzde 3-5 şarjı gidiyor. Eski telefonum da yüzde 20-25 şarj düşmesi olurdu geceleri. Hızlı da şarj oluyor, yarım saatte yüzde 40 falan. Bütçeniz yetiyorsa yeni telefonları bekleyin tabi ama ben şahsen bir telefona 1500tl üstü verilmesi taraftarı değilim. Sonuçta her telefonda yaptığımız şeyler belli. G4 fiyat performans açısından güzel telefon bence.

Çok oyun falan oynamadığım için bana yetiyor. Bir günü rahat çıkarıyor normal kullanımla. Pek kullanmaz sadece konuşma falan yaparsanız akşama yüzde 50'si falan hâlâ duruyor. Geceleri falan boşta dururken en fazla yüzde 3-5 şarjı gidiyor. Eski telefonum da yüzde 20-25 şarj düşmesi olurdu geceleri. Hızlı da şarj oluyor, yarım saatte yüzde 40 falan. Bütçeniz yetiyorsa yeni telefonları bekleyin tabi ama ben şahsen bir telefona 1500tl üstü verilmesi taraftarı değilim. Sonuçta her telefonda yaptığımız şeyler belli. G4 fiyat performans açısından güzel telefon bence.
Peki ithalatçı garantili G4 mü almalıyım yoksa normal garantili Asus Zenfone 2 mi ?

Peki ithalatçı garantili G4 mü almalıyım yoksa normal garantili Asus Zenfone 2 mi ?

G4 2.el el aldım LG garantili. İyiki öyle almışım. Telefon ekranı kitlenince ve konuşma esnasında açılmıyor. Telefon daha bu ayın 6 sı faturalı. Yarın garantiye göndereceğim. Telefon şans işi bence ithalatçı garantili alma. Genelde kullanıcı hatası diyorlarmış ve benim sorunum cidden rahatsız edici. Şansa bırakmak ne kadar doğru gelir sana bilemem tabii. 2.el düşünürsen yeni faturalı 1.300e almıştım o civara bulursun belki. Kapalı istiyorsan ya riski göze alıp G4 al ya da Zenfone.

Bence de distribütör garantisinden şaşmayın. Şuan olsa yine 2'nci elde olsa distribütör garantili alırım. Sonuçta arkanızda bir güven hissediyorsunuz. Sonuçta ithalatçının amacı kâr etmek olduğu için kullanıcı memnuniyeti ikinci planda. Ben aldığım telefonu letgo adlı programdan bulup almıştım. Tertemiz çiziksiz telefondu. Ekran sorununu da 10 kişiye göstersen 9'u göremiyordu zaten. Yinede de servis yenisiyle değiştirdi. 1200-1300 aralığına bir kaç aylık cihazlar var internette falan. 2'nci el kesinlikle almam derseniz zenfone2 de iyi cihaz ama ben tasarım olarak pek beğenmediğim için tercih etmedim. Ekran çerçeveleri falan kalın ve kaba geldi bana G4'e göre. Alltaki dokunmatik tuşlarının ışığının olmaması da hiç hoşuma gitmedi. Asus gibi bir firmaya yakışmamış.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı