G402 mi Rival310 mu?

Snajdyr

Kilopat
Katılım
5 Nisan 2017
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni bir mouse almayı düşünüyorum biraz araştırma yaptım ve Logitech G402 ve SS Rival 310 arasında kaldım. Her ne kadar mouse pade sahip olsam da 280 TL değerindeki Rival310 ve QcK+ bundle gözüme çarpıcı gelmiyor değil. Fakat uzun süreli kullanımda Rival310'un kauçuğunun eridiğini duydum. Oynadığım oyunlar genellikle FPS tarzı oyunlar (R6,PUBG). Mouse tutuşum genellikle claw grip. Eğer başka önerileriniz var ise 250 TL'nin üstüne çıkmadan öneri yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
G403 ile Rival 310 arasında seçim yapman daha tarz olarak birbirine yakın olacaktır. Ek olarak Corsair Glaive öneririm. Kullandığım bir üründür.
 
G403 ile Rival 310 arasında seçim yapman daha tarz olarak birbirine yakın olacaktır. Ek olarak Corsair Glaive öneririm. Kullandığım bir üründür.
Hocam G403'e baktım Amazon'da 265 TL gibi bir fiyata tekabül ediyor.Sanırım G403 ya da Rival310 alıcam ama hala tam karar veremedim.Youtube'da mouse inceleyen yabancı bi abimiz onun da çok önerdiği bir mouse.
 
İtopya mağazasına yakınsanız açık stantlardan deneyebilirsiniz. Elinize hangisi daha rahat oturursa onu alabilirsiniz. İkisi de birbirine çok yakın malzeme kalitesi ve performans sunuyor. Benim şahsi tercihim Rival 310 olurdu.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı