Bu iki mousedan tabii ki G502 iyidir ama farkları nelerdir? Kullanan tecrübe edipte yazabilirseniz sevinirim 
Son düzenleyen: Moderatör:
G402'yi amazonda 158 tlye buldum 60 dolarmış indirim var. 29 dolara düşmüş almalımıyım hemen ?G502'yi kullandım zamanında. Şuan herhangi bir sorun olmamasına rağmen tozlu raflarda duruyor kendisi. FPS oyunları için çok ağır ve gereksiz çok fazla tuş var.
G402'yi ise 1 hafta denedim. G502'ye göre daha hafif, ergonomik ve 'gereğinden' fazla tuş yok. Özellikle FPS türü oyunlar oynuyorsan tabii ki seçimini G402 tarafına yapmalısın. Pahalı her zaman en iyisidir diye bir şey yok. Tecrübe ile sabittir.
Teknik detaylarını incelemedim ama sensör olarak ta bir fark hissetmedim iki mouse arasında. Zaten Logitech, alt segment mouselarında bile iyi sensör kullanıyor. Zamanında G300S'de bile bir kere kare atladığını hatırlamıyorum.
Vergi ve kargo dahil 158 TL ise kaçırma, çok iyi bir fiyat.G402'yi amazonda 158 tlye buldum 60 dolarmış indirim var. 29 dolara düşmüş almalımıyım hemen ?
Hayır 243,11₺ normal bir fiyat Türkiye'den alınması daha makul. İndirimde daha ucuz olabiliyor. Benim de iki fare arasında tavsiyem G402 alman.Vergi ve kargo dahil 158 TL ise kaçırma, çok iyi bir fiyat.
Ya okumuyorsun yada okuduğunu anlamıyorsun. Kargo ve vergi dahil ise diyorum yukarıda.Hayır 243,11₺ normal bir fiyat
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.