G402 vs Rival 300

eLzzem

Kilopat
Katılım
14 Ekim 2017
Mesajlar
154
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsi tercihim G402 olur. Benim için oyuncu farelerinde önemli olan ergonomi ve sağlamlıktır. G502 kullanıcısıyım ve çok memnunum. Zamanında g402 de kullandım. Fiyatına göre gerçekten iyi bir deneyim sunuyor ama her şeyden önce farenin eline istediğin ayarda oturması lazım. Bunun içinde herhangi bir yerde fareleri denersen en iyi sonuca ulaşırsın diye düşünüyorum.
 
G402 biraz eski olduğu için acaba yeni teknoloji baksammı moduna giriyorum ama değişen birşey yok diyorsanız g402 şekil olarak da hoşuma gidiyor bir tek nışan tuşu acaba elime takılırmı diye şüphem var.
 
Eski teknoloji ne kadar önemli bir konudur, açıkçası yeni teknoloji ne bilmediğim için bir şey demem doğru olmaz. G502 ve G402 de makro tuşları fazlasıyla kaliteli ve hisli, bu yüzden siz basmadığınız sürece parmağım tuşa değdi olayı olmuyor.
 
Gerçekten bu fiyat aralığında düzgün alternatif yok az aşağıda G102 var az yukarıda G502 var. G402 biraz eski bir sensöre sahip düşük sensivity'de rekabet oyunları oynuyorsanız sorun olabilir ama ben "casual" takılıyorum diyorsanız sizin için biçilmiş kaftan. Alternatif olarak MM530 alınabilir daha iyi sensöre sahip.
 
Sizin gibi ben de G300S kullanıyordum fakat iki aynı modelin de Click ömrü yetmediği için yarı yolda kaldım😄 Rival 300 aldım, başlarda biraz büyük gibi geldi 300S’e göre ama sonradan alıştım gerek yazılımı olsun gerekse de kullanımı cidden çok hoş. Ter tutmuyor diyebilirim. Ben gayet memnunum ve öneriyorum da.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı