G403 vs G303

Videolarda gördüğüm kadarıyla G303'ün tuş hassasiyeti oldukça hassas. Acaba G403 ile G303 arasında tuş hassasiyeti farkı var mıdır?
G303 hiç hassas bir mouse değil.

D&R elbette güvenilir. Fiyatıda çok uygun, al bence.

G303 hiç hassas bir mouse değil.

D&R elbette güvenilir. Fiyatıda çok uygun, al bence.

Hocam kullanan arkadaşlarım var ve çok hassas olduğunu söylüyor. Siz G303 ile G403 tecrübelerinizi bizle paylaşırsanız seviniriz.

Hassas derken? Hafif bir basışta algılamasını mı söylüyorsun?

Evet, tuşların hassaslığından bahsetmiştim. Eğer ortalama 200TL bütçede G403'den daha iyi bir mouse varsa önerebilirsiniz. İlla Logitech alıcağım diye bi takıntım yok.

O bütçede G402 ve Rival 300'de var. Rival 300 büyüktür. Herkes rahat edemez. Senin elin kaç cm ve hangi tutuşla tutuyorsun onu söyle.

Hocam 19,5cm'ye 9,5cm. Fingertip grip şeklinde tutuyorum. Şuan G403 indirimde ve 214TL gibi bi fiyatı var.

Bir mağazada deneme şansın yok mu? G303'ü ele. G403, G402, Rival 300 önerilerim arasında hala.

G303'ü bi kere denemiştim bi arkadaşımda. Şuan X7 750-BH kullanıyorum ama aralarında pek tutuş farkı görmedim. Boyutları neredeyse aynı diyebilirim, G303 bi tık daha küçük. Tam elime oturduğu söylenemez bu boyutların. Sanki G403 elime tam oturucak gibi. G303 felan bi tık küçük kalıyor. Kararım G403 olucak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…