G403 vs G303

• Konuyu başlatan CC76
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 3.640
Hocam kullanan arkadaşlarım var ve çok hassas olduğunu söylüyor. Siz G303 ile G403 tecrübelerinizi bizle paylaşırsanız seviniriz.
G303 genel olarak güzel bir mouse'dir. Sevmediğim yanları, baş parmağım ara sıra Mouse pad'ime sürtüyor, birde kablosu çok kalın hiç memnun değilim kablosun'dan. G403 daha ergonomik bir mouse, D&R'dan o fiyata G403 al derim.

Evet, tuşların hassaslığından bahsetmiştim. Eğer ortalama 200TL bütçede G403'den daha iyi bir mouse varsa önerebilirsiniz. İlla Logitech alıcağım diye bi takıntım yok.
Sol ve sağ click tuşları hiç hassas değil. Dpi ve macro tuşlarını kullanmıyorum ben zaten.

G303 genel olarak güzel bir mouse'dir. Sevmediğim yanları, baş parmağım ara sıra Mouse pad'ime sürtüyor, birde kablosu çok kalın hiç memnun değilim kablosun'dan. G403 daha ergonomik bir mouse, D&R'dan o fiyata G403 al derim.

Sol ve sağ click tuşları hiç hassas değil. Dpi ve macro tuşlarını kullanmıyorum ben zaten.

Siz G303'mü kullanıyorsunuz acaba?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı