G403 vs Razer Deathhadder V2 vs Mamba Elite

Thi3f

Kilopat
Hazır büyük indirimler yaklaşmışken scroll tuşu bozulan Rival 300S faremi değiştirmeyi düşünüyorum fakat bu üç fare arasında kaldım. Bir kaç yabancı forumlarda okudum ama bir kararsızlık var içimde. Bu yüzden size de sormak istedim. Sizce hangisini almalıyım? Ya da başka bir mouse öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Deathhadder V2 fiyatı iyi inmiş. İndirimlerden sonra fena yükselir. Mamba Elite iyidir :)

Mamba iyi demişler yukarda. Hangisi doğru ?
İkisi de üzmez. Şimdi tekrar kontrol ettim, Deathadder V2 bir tık daha iyi gibi.

İkisi de üzmez. Şimdi tekrar kontrol ettim, Deathadder V2 bir tık daha iyi gibi.
Ergonomik olarak sence hangisi ? Ve bir arkadaşımla konuştum 1.5 sene boyunca Mamba T.E kullanmış ve bi zamandan sonra sensörü kendi kendine hareketler yapmaya, git-gel yapmaya başlamış. Bilgin var mı ?

Ergonomik olarak sence hangisi ? Ve bir arkadaşımla konuştum 1.5 sene boyunca Mamba T.E kullanmış ve bi zamandan sonra sensörü kendi kendine hareketler yapmaya, git-gel yapmaya başlamış. Bilgin var mı ?
T.E modelinde çok sorun yaşayan var, Elite modeli T.E ile aynı değil. Eğer elin büyükse ve palm grip şeklinde tutuyorsan Deathadder V2 senin için çok rahat olacaktır. Ama elin büyük de olsa küçük de olsa iki farede de rahat edersin. Deathadder V2 bir tık daha iyi diyebiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı