G41M-COMBO ile Mac Os X Mavericks kurarken reset sorunu

Hakan Ataseven

Hectopat
Daha fazla  
  • Anakart : Gigabyte GA - G41M-COMBO
  • İşlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz
  • Ekran Kartı : ATI Readon HD 4600 GDDR3 1GB
  • Ram : 6 GB DDR3
  • HDD: 1TB
  • SSD: Yok
Mac Os X Mavericks kurulumu yaparken, reset atma sorunu yaşıyorum video olarak sorunumu ekledim.

@Recep Baltaş acil yardımlarını bekliyorum teşekkürler..

Son düzenleme:
Anakart uyumlu daha önce bu anakarta Lion kurmuştum biostan hiçbir değişiklik yapmadan -v kumutuyla kuruluma geçti imzamdaki ekran kartıyla.
Senin ekran kartın AMD , -v GraphicsEnabler=No ile kuruluma geçmeyi dene , ekran kartı etkinleştirmede sorun yaşayabilirsin AMD genelde sorunludur, ses sürücülerinde sorun yaşamıştım sadece arka panelden ses alabiliyordum yeni çıkan kextlerde düzeltme var mı bilemiyorum.
Niresh 10.9 kurmayı denemelisin ses ve ethernet sürücülerini otomatik kendi algılıyor ve kuruyor.
Bu sürücülerde sorun olursa ses ve ethernet otomatik kurulumu iptal ederek kur daha sonra manuel kurarsın...

Kurmaya çalıştığım sürüm 10.9.4 Cloverboot menüsünden usbden boot edip kuruluma geçiyorum, disk izlencesinde HDD diskimi görebiliyorum disk izlencesiyle bölüntülenmeden önce cloverbootta görünüyor diskler bölüntüleme yapıyorum kurulumu yapıyor, clover boot menüde birdaha HDDLer görünmüyor.

Aynı sorun bende de var. Usb den ilk baş Mac Os x kurulumunu yapıyorum.Kurulum tamamlandığında yeniden başlattıkdan sonra F12 ile tekrar boot ettiğimde Clover Bootloader ekranı geldi.Fakat HDD yi bir türlü gösteremedim. Anakart için gerekli bios ayarları yaptım. İLK HDD yine aynı oldugu icin .Farklı HDD taktım olmadı. İndirdiğim Mac Os x sürümü 10.9.1 acaba clover bootloader demi sıkıntı var bir türlü çözemedim. Recep abi yardımcı olursan çok sevinirim
@Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı