Satılık G41M Combo, Kingston 2x2 DDR2 800 MHz RAM ve Q9400

İntel Core2 Quad serisi efsane işlemcilerdir. İnternette araştırabilirsiniz. En ucuz 9 serisi bulabileceğiniz bir fiyat 220 liradan aşağı olmayacaktır. Anakart fiyatı düşebilir sorun değil. Fakat işlemci için uygun. Araştırdığınız da sizde fark edeceksiniz ve işlemci hala güçlü bir işlemci. Overclock ile rahat 960 besleyebiliyor. İşlemciyi 180 Tl ye çektim.

q9400 dediğiniz işlemciyi cumartesi günü buradaki bilgisayarcıya sordum 152 tl dedi fiyat için, bu günde dhde bir ilan gördüm satan kişiyle aynı mahallede oturuyormuşuz 140 tl istedi. İyi bir fiyat araştırması yapamıyormuşsunuz demek ki. q9xxx serisi hala iyi performans veriyor doğru diyorsunuz ama 775 pinler eski sonuçta.

Yanlış anlaşılmış. Ben bir fiyat ortalaması çıkardım. Neredeyse bütün siteleri gezdim. 150 tl ye koyan da 300 tl ye koyan da vardı. En son 400 tly e koyan da gördüm. Bunu savunmuyorum tabii ki. Ben genel olarak ortalama aldım. Genellikle 230 liraya civarında satılıyor bu işlemciler. Ben de 200 demiştim fiyata. Şu an 180 e çektim zaten. Yani bir kişi 50 liraya satıyor diye ben de bunu o fiyata çekemem. Ben genel ortalamasını yani piyasasına bakarak kafamda bir fiyat belirlemiştim. Çok dediğiniz için fiyatı biraz daha indirdim. İzmir Karşıyaka çevresi elden verebilirim.

Transistör sayısı ve mimari itibariyle artık darboğaza girmeye başlayan işlemciler.
775 e sata 3 ün dahili kontrolcü ile verilmemesi de cabası.
Ben de Core 2 Quad Q6600 (hem de ilk çıktığında) kullandım evet ama şu an oyun dünyasını fazla götürebileceğini düşünmüyorum.

Haklısınız ama hala güçlü işlemcidir. Gta 5 bile oynadım o işlemciyle.

Fiyat 300 tl ye düşürülmüştür.(Bütün parçalar)

Hepsi duruyor. Bütün olarak satmayı düşünüyorum. Daha iyi olur. Hepsi çalışıyor. Ürünleri test edebilirsiniz.

180. Sizin istediğiniz fiyat nedir belki anlaşabiliriz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı