G41M Combo Mac OS Kurulumda Hata Alıyorum

dede1515

Hectopat
G41M Combo anakart, MSI Nvdia GeForce ekran kartı, Intel dual core işlemci, 6 GB RAM PC'im var. Mac kurmak istiyorum. İlk adımları güzelce geçiyor ve sil falan sürücüye yükleme yapılıyor. İkinci kurda resimdeki sorunla karşılaşıyorum ve pc donup kalıyor.

NOT : HDD D diski dolu. Sorun yaratır mı ?
K47Gk4.jpg

x0vDJB.jpg

Sistem Özellikleri:

Operating System
Windows 8.1 Pro 64-bit
CPU
Intel Core 2 Duo E6540 @ 2.33GHz 42 °C
Conroe 65nm Teknoloji
RAM
6,00GB İkili-Kanal DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20)
Motherboard
Gigabyte Technology Co., Ltd. G41M-Combo (Socket 775)
Graphics
Generic Non-PnP Monitor (1024x768@64Hz)
NVIDIA GeForce 210 (MSI)
Storage
465GB Seagate ST3500418AS ATA Device (SATA) 30 °C
Optical Drives
HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device
Audio
High Definition Audio Aygıtı

Son düzenleyen: Moderatör:
Diske kurulum bittikten sonra Reset atıyor. Açıldığında kurduğum düşük seviyorum bootable başlıyor öyle kalıyor.

Bilgisayarın bileşenlerini yazarsan seviniriz... Birde hangi bootloader kurduğunu da söylersen daha isabetli bir çözüm sunabiliriz. :)

Bilgisayarın bileşenlerini yazarsan seviniriz... Birde hangi bootloader kurduğunu da söylersen daha isabetli bir çözüm sunabiliriz. :)

Bilgisayar bileşenleri:

CPU
Intel Core 2 Duo E6540 @ 2.33GHz 42 °C
Conroe 65nm Teknoloji
RAM
6,00GB İkili-Kanal DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20)
Motherboard
Gigabyte Technology Co., Ltd. G41M-Combo (Socket 775)
Graphics
Generic Non-PnP Monitor (1024x768@64Hz)
NVIDIA GeForce 210 (MSI)
Storage
465GB Seagate ST3500418AS ATA Device (SATA) 30 °C
Optical Drives
HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device
Audio
High Definition Audio Aygıtı
[TBODY] [/TBODY]

Bileşenlerinde bir sıkıntı gözükmüyor. Hangi bootloader'ı kullandın başlangıçta hangi komutlarla başlatıyorsun vs. bunlarıda yazman lazım. Valla ağzından kerpetenle laf alıyoruz. :)

Win32diskimager-v0.7-binary 8 gb Maverick hazırladım. Windows ortamında BIOS ayalarında bende AHCI olmadığından enhanced hpet support aktif ve hpet 64 bite aldım. Başladım flashtan boot ettim düzgün bir şekilde. Sonra HD Mac OS günlüklü sil dedim ve kurdum. Sorunsuz yeniden başladıktan sonra yeni kurduğum diskten devam edince böyle biraz gidiyor sonra kalıyor öyle.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı