Kargo fiyatı yok hocam. Şöyle birşey var ürünü hızlı getirtmek istediğin zaman ekstra ücret veriyorsun.Aliexpress'te kargo fiyatı ne kadar oluyor ?
Kargo fiyatı yok hocam. Şöyle birşey var ürünü hızlı getirtmek istediğin zaman ekstra ücret veriyorsun.Aliexpress'te kargo fiyatı ne kadar oluyor ?
Anladım hocam bende x5460 sipariş edicem cuma günü gelsin. Takıcam taktıktan sonra bir işlem yapmam gerekiyor mu?Yeğenime 350 TL'ye ufukta tefek oyunlar oynasın diye sistem toplamıştım. Bunun içinde Aliexpress'ten 6 dolara aldığım Xeon 5272 kullanmıştım ben G41'e takmıştım işlemciyi hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Yeğenim 1 yıl geçti hala rahat rahat kullanıyor sistemi.
Paylaştığım linkteki işlemci tak çalıştır sanırım çünkü türkçe çevirdiğinde anakart üzerinde çalışır adaptörlü yazıyor?@ufuukklc Alacağın ilanda no need adapter yazıyorsa direkt takıyorsun işlemciyi yoksa yanında sticker gönderiyorlar ilk önce anakarttaki soketlerin çeltiklerini kesip ardından verdikleri stickerı işlemcinin altına yapıştırman gerekiyor.
Tamamdır hocam birde işlemciyi taktıktan sonra bios sıfırlama falan okudum ne yapmam gerekiyor ?@Ufufuk Evet o ilandaki işlemciyi direkt anakarta takıyorsun çeltikleri kesmeyeceksin. Sticker falanda yapıştırmana gerek yok.
Bios güncellemesi yap bence.Tamamdır hocam birde işlemciyi taktıktan sonra bios sıfırlama falan okudum ne yapmam gerekiyor ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.