G41M P33 ve E5450 PC açılmıyor

Sanırım MSI marka anakartlar da sıkıntı çıkartıyor Xeon işlemciler çalıştıramayanlar hep MSI kullananlar.
 
Arkadaşlar enteresan bir sorunla daha karşı karşıyayım. Biosu modlamama rağmen bilgisayar açılınca takılma sorunum devam ediyordu(PC inanılmaz kasıyordu masaüstünde bile). Şöyle birşey yaptım; Anakarttan bios'a reset attım, Pili çıkarttım şu JUMPERın yerini değiştirdim felan. PC açılırken F1 setup seçeneği geldi F1 e tıklayıp BİOS a girdim ve modlu BİOSu flashtan yükledim. PC açıldığında takılma donma tamamen ortadan kalktı . Tam oldu bu sefer başardım derken bilgisayarı yeniden başlatınca , o takılma geri geldi . Her seferinde bunu yapmam gerekiyor PC takılmaması için. BİOS sanırım kendıni sıfırlıyor ve modlu bios gidiyor. Bu sefer ki sorun acaba nedir? ve nasıl düzeltebilirim?
 
Sorun Bios değilmiş. Bir stabilite bozukluğu var ama birtürlü anlayamadım sanırım. E5450 işlemciler MSI G41M P33 Combo anakartlarda stabil çalışmıyor. Bu arada elinde Gigabyte GA-P43T-ES3G DDR3 anakartı olan varsa satın alabilirim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı