G41MT-S2pt anakarta işlemci ve ekran kartı önerisi

DreaT

Hectopat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Technopat ailesi önerilerinize ihtiyacım Gigabyte G41MT-S2pt anakart var RAM aldım 8 GB RAM takılı ve SSD takdım. Performans alamıyorum özellikle oyunlar en azında LoL GTA 5 açsın çözünürlük düşük olunca güzel akıcı oynanıyor, çözünürlük yükselttikce kasmalar meydana geliyor. İşlemci ve ekran kartı taksak uyumlu maximum ne takabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim. En azında bir GTA 5 oynatsın bilgisayar onu istiyorum. LoL falan oynayayım yeni PC almak da istemiyorum.

anakart.jpg

işlemci.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Xeon E5450 ve GTX 750ti yükseltmesi işinizi görecektir.
cevabınız için teşekkür ederim öncelikle maximum mu oluyor bu dediğiniz işlemci daha yukarısı olurmu ekran kartı da aynı donanım bilgim fazla yok kusura bakmayın ona göre sağlam bişi olsun istiyorum. ona göre sipariş vericem.

bütçe sıkıntım yok sağlam bişi olsun bilgisayar eski yenilemek istiyorum ram aldım dediğim gibi ssd aldım ama bu sefer de işlemci ve ekran kartı yetmiyor en azında ekran kartı ve işlemciyi yeiliyim yeni oyunlar rahat çalışsın.
Overclock yapmayı biliyorsanız eğer X5450 ya da E5450 almanızı öneriririm.. Şöyle bir konu da var göz atabilirsin; X5460 için en uygun OC rehberi
-
Ekran kartı olarakta şunları önerebilirim: RX560, GTX 1050 (az bir darboğaz yaşarsınız ama 1050ti'da önerilebilir...)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı