G41TM-6 Güncel BIOS Sürümü

emre312

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Windows 8.1 pro indirip formatladım gayet hızlı ama bios güncellemek istiyorum. Bu siteden baktım nasıl kuruyorlar diye. Benim anakartın sitesine giriyorum g41T-M6 yazıyorum çıkmıyor ama diğerleri var nasıl iş. Baktım baktım bulamadım bu anakartın BIOS güncellemesini bulup atarsanız sevinirim. G41TM-6 teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buldum eyvallah sagolasın bunu nasıl kuracağım eski biraz herhalde.

Linke tıkladıktan sonra aşağıdaki line da download menüsünden europayı (Türkiyede olduğunuz var sayımı ile) seçerek indirme yapılıyor olması gerekiyor!

Anladım kardeş sagolasında nasıl kuracağım biraz eski galiba.

Öncelikle şunu söylemem gerekiyor;
BIOS'u hiç yokmuş gibi kuramazsın, zaten bilgisayarının onu tanımış ve yüklemiş olması gerekiyor. Bu yüzden güncelliyceksin. Yani verilmiş linklerden BIOS seçeneğinde yer alan son sürümü indirip kurmalısın. (01/12/2011 tarihli sürüm)

İndirdim afuwin loading driver diyor yeni format attım ondan da oluyor mu ? Detaylı anlatın usb'yi attım bütün dosyaları sonra ne yapacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı