G430 Kulaklık Ses Sorunu

berox

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 haftadır G430 kullanıyorum. Daha çok şarkı dinliyorum ama şarkı dinlerken arasıra ses azalıyor ve yükseliyor. Bu sorun şarkıdan kaynaklanmıyor. Acaba bilgisayarımın USB girişleriyle alakası olabilir mi? Yoksa direk kulaklığın kendisinde mi bir sorun vardır? Garantiye göndermeli miyim? Garantiye gönderirsem ne kadar zamanda gelir?

Birde kulaklığı takınca hiçbir şey açık olmamasına ve mikrofonda kapalı olmasına rağmen arkadan hava sesi geliyor. Bunun nedeni nedir?

NOT: Logitech Gaming Software yüklü. Zaten klavyem ve faremde logitech olduğu için programdada bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Bende dün logitech G430 aldım. Eve gidip inceledeğimde, analog olarak bağladığımda bir sorun yoktu. Ancak yanında gelen usb ses kartı ile bağladığımda ses nerdeyse yarı yarıya az geliyordu. sorun büyük ihtimalle ses kartında. başka bilgisayarlarda da denedim çünkü. media markt'tan almıştım bu gün iade ettim ve yerine steelseries 350 aldım ve çok memnunum. İade ederken de değişim olmuyor(kulaklık, traş makinesi gibi ürünlerde değişim olmuyormuş) dediler. Biraz çirkeflikle halledebildim:)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı