G430 Mikrofon Ses Sorunu

smiLonly

Megapat
Makaleler
4
Ts'de hiç konuşmadan mikrofondan kendi kendine sanki gıcırtılı bir kapıyı açarmış gibi sesler çıkıyor. Bir de arka plandaki sesleri çok alıyor. Bir de kayıt aygıtları bölümünden mikrofonu dinle yaptım ts'yi kapatarak aynı sorun var mı diye aynısı olmasa da böyle hafif bir rüzgar sesi gibi bir şey var anlaşılıyor yani bunların çözümü var mıdır ? Driverlerle alakalı olabilir mi ?
Windows 10 64 bit kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
G430'un son versiyonunu kurdum ondan sonra kulaklık kafayı yedi çok kötü ses veriyordu videolar'da oyunlarda.
gelen USB ses kartı'da takılı.

Usb portta sıkıntı olabilir başka bir sistemde denerseniz faydalı olabilir. Bende aynı ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum yazılımı doğru ve güncel kurduğunuza eminseniz donanımsal bir sıkıntı olabilir. Dediğim gibi emin olmanın en kolay yolu başka bir bilgisayarda denemek olur birde kurduğunuz sürücünün kendisinden güncel versiyon var mı kontrol edin benim başıma gelmişti siteden indirdiğiniz program en güncel olmayabiliyor.

Arkadaşlar konuyu hortlattım ama ben de de G430 var ve mikrofon videolarda sıkıntı çıkarıyor. Konuşmadığım zaman ses kesiliyor. Konuşmaya başladığımda tekrar açılıyor. Ve bu ses kesintisine sebep oluyor. Nasıl çözerim ? @Myth Gatherer @smiLonly

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı