G430 USB Adaptörü ile Ses Alma Sorunu

BigWhiteq

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Pazar günü Vatan Bilgisayar'dan 1 adet G430 sipariş verdim salı günü elime geçti ve normal bir şekilde kullanmaya başladım.Daha sonra USB adaptörü ile bağladığımda sağ taraftan ses gelmediğini fark ettim. Normal jack girişlerinden bağladığımda hiçbir sıkıntı yok fakat USB adaptörü ile bağladığımda sağ taraftan ses gelmiyor.Çözüm yolu aramaya başladım denemediğim şey kalmadı sanırım ve sonunda ürünün arızalı olduğunu düşündüm Vatan Bilgisayara gidip ürünü değiştirdim bu akşam eve geldiğimde sorunun üründe olmadığı anlaşıldı aynı sorun devam ediyor.Ben işin içinden çıkamadım bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim.
Sistemim
İşlemci : İ7 3770K
Anakart : Asus Maximus IV Gene-Z
Ram : 8GB Gskill 1600MHz
Erkan kartı :Asus GTX 560Ti DirectU II
Windows 7 Ultimate
Not: Herhangi bir ses kartı kullanmıyorum

Ses kanalını 5.1 olarak ayarlayın.

Sağ alt kısımdaki ses ikonuna sağ tıklayıp "Kayıttan yürütme aygıtları" na tıklayın. Kulaklığınızın ismine sağ tıklayıp "Hoparlörleri/Kulaklıkları yapılandır" seçeneğine tıklayın. Bu kısımda sihirbaz sizi yönlendirecektir.

7.1 seçeneğinde durum aynımı?
USB ile bağlandığında desteklemiyor olabilir. Neden jacklı kullanmıyorsunuz?

Evet 7.1 seçeneğinde de durum aynı. Jack ile kullandığımda 7.1 desteğini alamayacağım yani kulaklığı zaten 7.1 desteği için aldım ve kullanamayacaksam ne anlamı kalır ki ?

Üretici sitesinde "7.1 Surround ses yazılım yüklenmesini gerektirir*" yazıyor. Yazılım kurulu mu?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı