G430'dan Blackshark v2X'e geçilir mi?

Bütçe
400-500

Sakonzi

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 6-7 yıldır G430 kullanıcısıyım, eskidiği, rahat olmadığı ve yıprandığı için değiştirmek istiyorum. İndirimde Razer BlackShark v2X 450TL civarında. Daha önce Cloud2'yi internet kafelerde deneyimleme fırsatım olmuştu ve gerçekten rahat hissettiriyordu, blackshark içinde benzer olduğunu söylüyorlar. Kısacası blackshark v2X'e geçmek benim için mantıklı olur mu?

Genelde League of Legends ve FIFA oynuyorum, FPS oyunları ile aram yok bundan dolayı 7.1 hiç kullanmadım.

@berat3636 hocam sizde V2 X vardı. Sanal 7.1'i etkinleştirmek için Windows 10 64 Bit şart mı yoksa Windows 11 64 Bit ile de etkinleştirebiliyor muyuz?

Evet var. Ben FPS oyunları oynamadığım için 7.1, buglarından dolayı da W11 kullanmıyorum maalesef. V2 X gerçekten çok iyi bir kulaklık. Kesinlikle geçilir. Birkaç eski yönü var ama bu fiyat göz önünde bulundurulursa göz ardı edilebilir özellikler. Eksileri: Kafaya ve kulağa tam oturtmazsanız 5-5 buçuk saat sonra acıtabiliyor fakat düzgün takılırsa 20 saati aşkın sürelerde çok rahat kullanabilirsiniz. Mikrofonu çıkarılamıyor. Kablolu.

Ağrıtmanın sebebi kulaklığın yanlardan sıkma kısmıysa eğer kullanmadığınız zamanlarda kutusuna veya kasanıza bırakın zamanla gevşeyecektir ve ağrıtmayacaktır.

Sanırım kafama çok bastırmasın diye kulaklığın kulaklarıma gelen kısmını çok indirdiğim için acıtıyor.
Çünkü kulağımın en üst kısmı acıyor 5 buçuk saati geçen kullanımda.

Sanırım kafama çok bastırmasın diye kulaklığın kulaklarıma gelen kısmını çok indirdiğim için acıtıyor.
Çünkü kulağımın en üst kısmı acıyor 5 buçuk saati geçen kullanımda.
Olabilir aşağıya fazla baskı yapmayın, kulak kapları tam ortada veya biraz yukarıda dursun zaten kulağı kapatıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı