G432 Mikrofonu Aşağı Düşüyor

Maveraünnehir

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar, yaklaşık iki ay önce Logitech G432 model bir kulaklık aldım. Herhangi bir sorunum yoktu, geçen gün mikrofonum aşağı düşmeye başladı yani kullanmayacağım zaman yukarı kaldırdığımda kendiliğinden aşağı düşüyor. İnternette araştırdıktan sonra (
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
) tahmin ettiğim gibi mikrofon vidasının gevşemesinin buna neden olduğunu öğrendim. Çözümü aslında çok basit; süngeri çıkarıyoruz, küçük vidaları söküp içini açıyoruz ardından da mikrofonun vidasını sıkılaştırıyoruz. Bu işlem G430 dahil tüm modellerde böyle işliyor fakat benim modelimde küçük vidaları söktükten sonra çekmeme, kuvvet uygulamama rağmen içi açılmıyor. Bir türlü mikrofon vidasına erişemiyorum. Kulaklığı nasıl sökeceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle teşekkürler, sadece yukarıda paylaşmış oluğun video eski G432'ye ait 5 vida ila açılıyor, yeni versiyonunda 3 vida ve gizi 1 vida daha var. Başka bir kullanıcının yayınlamış olduğu tamir videonu ek olarak ekliyorum teşekkürler iyi günler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı