G4400 4 Çekirdek İsteyen Oyunlarda Problem Çıkartır mı?

• Konuyu başlatan Eyes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.104
G4400 + R7 250X kombinasyonu şuan bulunan tüm oyunları sorunsuz bir şekilde oynatır mı ?
Optimizasyon sorunu ve 2 çekirdek CPU engeli olmayan tüm oyunları oynatır. Ancak GPU'dan ötürü bazı oyunlardaki grafiklerden ödün vermeniz gerekebilir. 2 çekirdek CPU engeli konusunda; bu engeli güncellemeler ve programlar ile aşmanın mümkün olduğunu belirtmiştim.

Sorunlar cözülebildiği için ve yükseltmeye daha müsait olduğu için G4400 alacağım. Son sorularım optimizasyon sorunu nasıl bir şeydir ve 2 çekirdek engeli için gerekli programlar çıktı mı ?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Evet biliyorum başınızı çok ağrıttım ama G3258 coğu oyun açıyor. G3258 çift çekirdekli diye biliyorum bu beni biraz daha rahatlatsın mı ?

Teşekkür ederim. Evet biliyorum başınızı çok ağrıttım ama G3258 coğu oyun açıyor. G3258 çift çekirdekli diye biliyorum bu beni biraz daha rahatlatsın mı ?
Estağfirullah. G3258 overclock yapılmadığı takdirde oyunlarda darboğaz yapabilecek bir işlemci. Overclock ile i5 4460 seviyesine gelen bir işlemci. Ancak çift çekirdeğe sahip olma ve G3258'den daha güncel olma artıları ile G4400 almanız daha mantıklı.

Yok G3258 yi sadece cift çekirdek olduğu için yazdım. ALLAH nasip kısmet ederse G4400 tabanlı bir sistem toplayacağım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı