G4400 GTX 1050 Ti CS:GO darboğaz olur mu?

Srowzy

Centipat
GT 1030 ve G4400 işlemciye sahibim. Bugün GTX 1050 Ti sipariş ettim. CS:GO'da çok fazla darboğaz olur mu? 1920 1080 çözünürlükte oynayacağım. Iptal et gibi şeyler yazmazsaniz memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030 ve G4400 işlemciye sahibim. Bugün GTX 1050 Ti sipariş ettim. CS:GO'da çok fazla darboğaz olur mu? 1920 1080 çözünürlükte oynayacağım. Iptal et gibi şeyler yazmazsaniz memnun olurum.

Kesinlikle yapar %100 işlemci %50 ekran kartı kullanımı oluşuyor iptal etmenizi kesinlikle öneririm.

Kesinlikle yapar %100 işlemci %50 ekran kartı kullanımı oluşuyor iptal etmenizi kesinlikle öneririm.
İnternetten testlere baktım ve çok sıkıntı olmadığını gördüm 1920×1080 çözünürlükte oynadığım için çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Önümüzdeki aylarda işlemciyi değiştireceğim zaten şuanlık idare etmek için kullanıyorum. İnternetteki videolarda 1920×1080 çözünürlükte low ayarlarda 80-130 arası fps alıyorlar ve takılmadan oynayabiliyorlar

İnternetten testlere baktım ve çok sıkıntı olmadığını gördüm 1920×1080 çözünürlükte oynadığım için çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Önümüzdeki aylarda işlemciyi değiştireceğim zaten şu anlık idare etmek için kullanıyorum. İnternetteki videolarda 1920×1080 çözünürlükte Low ayarlarda 80-130 arası FPS alıyorlar ve takılmadan oynayabiliyorlar.

Low değil de daha da yükseltirseniz ekran kartı kullanımı artar.

RX 570 1050 Ti den daha ucuz ve daha çok FPS veriyor. Bence RX 570 alın. Halen 1050 Ti diyorsanız size kalmış.

Şimdi tekrar fiyatlara baktım da 2-3 ay önce 300 TL daha ucuz olan bir kart şu an 1050 Ti ile aynı olmuş fiyatı. Mantıken 1050 Ti nin de fiyatı artması gerekiyordu. İlginç.

Low değil de daha da yükseltirseniz ekran kartı kullanımı artar.
Bir kaç ayarı ortaya getirirsem çok sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum zaten pubg gta 5 oynamak gibi bir amacım yok
G4400 ile GTX 1050 düz versiyonu kullandım darboğaz yapmaktan oyun oynanmıyordu.
Bir kaç aya işlemciyi yükselteceğim şuan yeterli bütçem yok. Hangi oyunda darboğaz yaşadınız bilgilendirirseniz sevinirim

Bir kaç ayarı ortaya getirirsem çok sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum zaten pubg gta 5 oynamak gibi bir amacım yok

Bir kaç aya işlemciyi yükselteceğim şuan yeterli bütçem yok. Hangi oyunda darboğaz yaşadınız bilgilendirirseniz sevinirim
Her oyunda yaşadım darboğaz yaşamadığım oyun yoktu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı