G4400 işlemci nasıl?

chokkash

Centipat
Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta da belirttiğim G4400 işlemci hakkındaki fikirlerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum.

Kullanmadım ama Benchmark atıyorum. Benim kendi işlemcim i7 4770 ile kıyaslandım ve %50 daha kötü çıktı ama G4400 oyun için bir işlemci olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Evet oyun performansı pek iç açıcı değil gibi duruyor.
Hazır sistemin üzerinde almış bulunduk.
Sistem biraz uyguna geldi açıkçası.
Anakart Gigabyte H110.
Uygun bütçeli hangi işlemci takabilirim neyi önerirsiniz bunun için.

Oyun için alacaksanız kesinlikle tavsiye etmem. Günlük kullanım için yeterlidir.

Artık hafiften eskimiş bir işlemcidir.
Laptop'taki dengi ise benim de kullandığım i5-7200U imiş. (%2 gibi bir kayıpla geride kalıyor G4400)
O işlemciyi alacağınıza Ryzen 3 gibi işlemcileri tavsiye ederim.

Doğrusu günlük kullanım için aldık biz oyun değil ama yine de o gün gelir oyun oynamamız gerekirse diye merak ettim performansını.
Artık hafiften eskimiş bir işlemcidir.
Laptop'taki dengi ise benim de kullandığım i5-7200U imiş. (%2 gibi bir kayıpla geride kalıyor G4400)
O işlemciyi alacağınıza Ryzen 3 gibi işlemcileri tavsiye ederim.

Ben biraz uygun bir sistemin üzerine denk geldi hazır giden geldiği için almış bulundum ama eğer sizin söylediğiniz işlemcinin denginde bir işlemci ise aslında benim için hiç de fena değil.

Onun gibi G5400 ve G4560 var. Oyun performansı biraz daha iyi mesela G4400 %40 ise bunlar %50 ve %60 arası.

Onun gibi G5400 ve G4560 var. Oyun performansı biraz daha iyi mesela G4400 %40 ise bunlar %50 ve %60 arası.

Benim anakart bu söylediğiniz işlemcileri destekliyor mu yani kusura bakmayın teknik bilgim biraz az bu konularda da size fikir soruyorum.

Benim anakart bu söylediğiniz işlemcileri destekliyor mu yani kusura bakmayın teknik bilgim biraz az bu konularda da size fikir soruyorum.
LGA 1151 V1 bir anakart olduğundan takabileceğiniz en yüksek işlemci i7-7700K'dır ama bu kadar da yüksek bir modelin takılmasına gerek yok tabiki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…