Yok hocam ben bilgisayarın tamamına o işlemci fiyatı kadar para vermedimLGA 1151 V1 bir anakart olduğundan takabileceğiniz en yüksek işlemci i7-7700K'dır ama bu kadar da yüksek bir modelin takılmasına gerek yok tabiki de![]()
Bu anakarta i3-9100F takılmaz, o işlemci LGA 1151 V2'dir.600 TL bütçen varsa İ3 9100F öneririm .
G4560 tercih edebilirsiniz G4400'a göre daha performanslı ve oyunlarda daha iyi bir performans verecektir.
Bu anakarta i3-9100F takılmaz, o işlemci LGA 1151 V2'dir.
Anakartınızın soketi LGA 1151. Benim dediğim işlemcilerin desteklemesi lazım.Benim anakart bu söylediğiniz işlemcileri destekliyor mu yani kusura bakmayın teknik bilgim biraz az bu konularda da size fikir soruyorum.
Hocam bu LGA 1151'de kendi içinde V1 ve V2 olarak ikiye ayrılıyor.Anakartınızın soketi LGA 1151. Benim dediğim işlemcilerin desteklemesi lazım.
G5400 Coffee Lake olduğu için sizin anakart ta kullanılmıyor.G4560 Kaby Lake
G5400 Coffee Lake
Dediğiniz anakartın 3 tane modelini buldum. Üçü de Skylake.
Anakartınızın BIOS unu güncellerseniz G4560 işlemcisini kullanabilirsiniz diye biliyorum. Yanlışım olmasın siz yine de bir araştırın.
G5400 Coffee Lake olduğu için sizin anakart ta kullanılmıyor.G4560 Kaby Lake
G5400 Coffee Lake
Dediğiniz anakartın 3 tane modelini buldum. Üçü de Skylake.
Anakartınızın BIOS unu güncellerseniz G4560 işlemcisini kullanabilirsiniz diye biliyorum. Yanlışım olmasın siz yine de bir araştırın.
Evet V1 ve V2 olarak ayrılıyor. Ben onu unutmuşum. Yani G5400 takamazsınız. Ama G4560 işlemciyi anakartınıza Bios güncellemesi yaptıktan sonra kullanabilirsiniz diye biliyorum.Anakartınızın soketi LGA 1151. Benim dediğim işlemcilerin desteklemesi lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.