Q1w1 Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #1 RAM 4 Ekran kartı RX 580 8GB Anakart B150-M BAZOOKA İşlemci G4400 İşlemci darboğazım var orta grafiklerde oynayacagım. Kariyer modu hoşuma gidiyor o yüzden yüklemek istiyorum. Bu üçünden birini sizce kaldırır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2024
İşlemci darboğazım var orta grafiklerde oynayacagım. Kariyer modu hoşuma gidiyor o yüzden yüklemek istiyorum. Bu üçünden birini sizce kaldırır mı?
RicardoQuaresmaQ7 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 372 22 Kasım 2024 #2 Q1w1 dedi: İşlemci darboğazım var orta grafiklerde oynayacagım. Kariyer modu hoşuma gidiyor o yüzden yüklemek istiyorum. Bu üçünden birini sizce kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırır ama fps drop çok olur, darboğaz çok yüksek ama orta yada düşük ayarlarda oynarsın bana kalırsa. Artı 0 Eksi
Q1w1 dedi: İşlemci darboğazım var orta grafiklerde oynayacagım. Kariyer modu hoşuma gidiyor o yüzden yüklemek istiyorum. Bu üçünden birini sizce kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırır ama fps drop çok olur, darboğaz çok yüksek ama orta yada düşük ayarlarda oynarsın bana kalırsa.