Düşük bütçeli PC toplamak istiyorum. Bu sistemin yanında GTX 1050 Tİ düşüyorum birden sadece vatandan alabiliyorum. Bütçemiz 2000 civarı daha iyi fikri olan varsa önerilere açığım.
(Vatandan alma sebebim babam birkaç hafta sonra yeni TV alcak yani vatan dışında başka bir yerden alamıyorum. Vatanında ne tür kazık olduğunu da biliyorum maalesef.)
2 saattir vatan dışından başka bir yerden alamayacağımı söyledim "bas bas" birde 2000 lira diyorum 2500 liralık sistem veriyorsunuz böyle cevaplar beni deli ediyor.
2 saattir vatan dışından başka bir yerden alamayacağımı söyledim "bas bas" birde 2000 lira diyorum 2500 liralık sistem veriyorsunuz böyle cevaplar beni deli ediyor.
İlk önce yorumlar için teşekkür ederim. Sistemimi vatan dışı maalesef alamıyorum bende isterim sinerjiden toplamak ama vatana izin veriyor babam sadece. Sistem şu ;
Haftaya yada 2 hafta sonra alacağım konuyu kapatıyorum fotoğraf atarım.
İlk önce yorumlar için teşekkür ederim. Sistemimi vatan dışı maalesef alamıyorum bende isterim sinerjiden toplamak ama vatana izin veriyor babam sadece. Sistem şu ;
Haftaya yada 2 hafta sonra alacağım konuyu kapatıyorum fotoğraf atarım.